kanuni elite 100

slm arkadaşlar.hem forumda kemde motor da yeniyimmm . motor almayaa karar verdimmm.ilk motoorum olacaktıı.etrafıma bakınmaya başladııımm maddi olanaklarım kısıtlıydı motorda önce görüntü ararııımm dedimm ve mondial ramzeyyy gibi motorları almak istemedim.mahallde bi tane abimiz var onda bi tane kanuni elite vardı motoru bir yapmışş her allahın günü önmdengeçerken agzım açık kalıyoduu . yapıstrmaları sökmüşş üçgen performance egsozz takmışş ,motoru yere yaklastırmışş falan filan işte o motora içim geçtii . ve kanuni elite 100 aldımmm ve o motorun aynısın ı yapmayı düşünüyorumm .ama motor daha 400 km de fazla binemiyorummm sizce mootora bişiler yapmak için beklemelimiyim? yada tavsilerinizi alabilirmiyim forumdada daha yeniyim herkeze cvplar için teşekkr ederriim iyi günler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öncelikle seni bu anlamlı kararından dolayı tebrik ederim:cat::cat: çok güzel bir tercih olmuş elite 100 çok mükemmel bir motosiklettir.gerçekten sınıfının 1 numarasıdır. performans filtresini tak bekleme yakıtın çok düşer 1 litre ile 60 70 km giden arkadaşlar var,modifiyede yapabilirsin hiçbir sakıncası olmaz,ama beni dinlersen orjinal bin,çok abartma bi filtre tak,bide jantları boyatabilirsin.tekrar hayırlı olsun,için rahat binebileceğin bi motor.

öncelikle seni bu anlamlı kararından dolayı tebrik ederim:cat::cat: çok güzel bir tercih olmuş elite 100 çok mükemmel bir motosiklettir.gerçekten sınıfının 1 numarasıdır. performans filtresini tak bekleme yakıtın çok düşer 1 litre ile 60 70 km giden arkadaşlar var,modifiyede yapabilirsin hiçbir sakıncası olmaz,ama beni dinlersen orjinal bin,çok abartma bi filtre tak,bide jantları boyatabilirsin.tekrar hayırlı olsun,için rahat binebileceğin bi motor.

motorun garentisi bitmeden bi yerini sökersen garenti dişi kalıyormus? ben böyle uydum ne kadar yalan ne kadar gercek bilmiyorum. kardağ abi o performans filtresi mondial 150 hs'yede olurmu yani bu motorada uygun olanı varmıdır ve nerelerden temin edebilirim kaça batlar bi bilgin varmı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorun garentisi bitmeden bi yerini sökersen garenti dişi kalıyormus? ben böyle uydum ne kadar yalan ne kadar gercek bilmiyorum. kardağ abi o performans filtresi mondial 150 hs'yede olurmu yani bu motorada uygun olanı varmıdır ve nerelerden temin edebilirim kaça batlar bi bilgin varmı?

MUHAKKAK VARDIR AMA BENİM PEK BİLGİM YOK,FAZLA Bİ PARA DEĞİL 10 LİRA FALAN OLMASI LAZIM,GARANTİ DIŞI KALAN PARÇA SADECE OYNADIĞIN PARÇADIR,YANİ EKSOZU AÇTIN MESELA BOĞAZINI GENİŞLETTİN,EKSOZ GARANTİ DIŞI KALIR DİĞER PARÇALAR YİNE GARANTİ İÇİDİR,BİRAZDA GİTTİĞİNİZ SERVİSİN ÖNEMİ BÜYÜK CANI İSTERSE SİZİN HATANIZDAN DOLAYI BOZULAN PARÇAYI BİLE DEĞİŞTİRİR.

ben arka fren müşürü bozuldu ben de motorun ön tarafını söktüm frenlerin oldugu yeri baktım fren müşürü bozulmuş cumartesi yenisini takacam zaten benm gözümde servis yok yani götürsen bütün tırnakları kıracaklar scooterlarda heryer bakalit ya tırnaklı hepside yani bişey olunca yapabilirsem ben yapamazsan tanıdıgım motorcuya götürüyorum yani benim frenlerin oldugu yer garenti dişi sayılabilir

teşekkr ederm arkadaşşşlarrr.yorumlarınız için ama aynı motordan olan arkadaşlardan da yorum bekliyorum. herkese iyi günlerrr..

öncelikle yeni moyorun hayırlı olsun . Bence bi motor rodajdan çıksın o zman yap ne yapacaksan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar