Kanuni Eğitim TIR'ı Anadolu yollarında

Konya Anadoludan sayılmıyor mu, ayıp valla Ispartaya kadar gelinir Konya'ya uğranmaz mı?

Olmazsa biz Tır'ı ziyaret edelim :D

Son düzenleme:
Konya Anadoludan sayılmıyor mu, ayıp valla Ispartaya kadar gelinir Konya'ya uğranmaz mı?
bu konuda mahalli makamlardan bazı izinlerin alınması ayarlamaların yapılması gerekiyor.sonuçta oradaki bayii ile de alakalı bişey.bayiden talep gelmemiş de olabilir.tam bilemiyorum.ama ilerde Konyada kapsama alınabilir.bu konuyu sorumlulara ileticem,Konya kullanıcılarından talep geliyor .

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, ancak vakit bulup şimdi bakabildiğim bu satırlar için tüm destek olan arkadaşlara teşekkür ederim. Elmalı etkinliği çok fazla katılımla gerçekleşti. Yarın Bucak'tayız... Tüm motosikletçi kardeşlerime teşekkür ederim. Bu haftasonu İstanbul'a dönüp yeni bir programla tekrar yollarda olacağız kısmetse... Yeni yol planı hakkında belirlenen tüm hedefleri sizlerle paylaşacağım... Katkıda bulunan herkese teşekkürler...

Hulk Abi merhaba.
10 nisan perşembe akşamı Manavgattaydınız ve büyük bir şans eseri sizinle tanışmıtım.
Yanılmıyorsam Murat'tı ismi; zayıf uzun, bıyıklı ve gözlüklü bir büyüğümdü ve ikinci mikrofon onda duruyordu.
ilk önce onunla sonra da sizinle uzun uzun konuşmuştuk.
Size yazacağımı söylemiştim ya, bu yazı onun için değil aslında. Bugün korkutelinde olacaksınız program tarifesinde bir değişiklik olmazsa... Hani altımda güvendiğim (ilk hayalim) motor olsa, 2 saate korkuteline varabilirim.
O gün orada yaşadıklarım inanılmaz şeylerdi.

Alparslan abi, umarım herşey yolunda gidiyordur. Beklediğinizden daha fazla ilgi görmeniz en büyük temennim. çünkü; burada ki arkadaşlar "keşke buraya da gelseydiniz" diyorlar ama ben bulunduğum yerde "mmc" olmasına rağmen ortak bir olay yaratamamalarına çok üzüldüm. HULK abi, Adana daki motorcu kardeşlerimizin süpriz şovundan, onların gerçek bir motorcu gibi hareket etmelerinden övgüyle söz etti bana. kıskanmadım bilakis imrendim. Helal olsun01 motorcu arkadaşlara.

Umarım 07de daha iyisini yaşatır 07 motorcu grupları kardeşlerim.

Yolunuz ve bahtınız açık olsun abi.
Görüşmek, yazışmak ve hayatı motorsiklet felsefesinden paylaşmak dileğiyle.

@Serpico
bende Manavgatda ikamet ediyorum tesadüf eseri tırı gördüm ben bir gün sonrası için bekliyordum ama o gün Alparslan abiyle tanışma fırsatım oldu

Manavgatda fazla talep yoktu benim gözlemim yada motosikleti bilinçli kullanan yok ilerde değişir umarım

Hulk bey

selamınaleyküm abi o tırda sizde varmıydınız ıspartadayken eğitime ben de katılmıştım abi hatırladınızmı beni

allah kolaylık versin şu osmaniye düziçi fotolarınıda bekliyoruz alraslan abi

arkadaşlar şimdi ikinci etap başlıyor ilk etap ıspartada bitti
alparslan abiyede biraz izin verelim dinlensin dimi
ikinci etap emiim çok yoğun olucak
ilk etap biraz tanıtım ve organizasyon bakımından gerwkli reklam ve duyurular açısından eksikti
ama kanuni ekibi süperdi bulunduğunuz ile gelirse mutlaka ziyaret edin
tavsiye edrim

selam kanuni mz ile ilgili bir başlık vardı bütün aramalarıma rağmen bulamadım bi yardımcı olursanız sevinirim

@Serpico
bende Manavgatda ikamet ediyorum tesadüf eseri tırı gördüm ben bir gün sonrası için bekliyordum ama o gün Alparslan abiyle tanışma fırsatım oldu

Manavgatda fazla talep yoktu benim gözlemim yada motosikleti bilinçli kullanan yok ilerde değişir umarım

Merhaba...
ben 18:45 civarı yakalayabildim şans eseri ve 1 saatten fazla izledim hatta uzun bir süre sohbet ettik...

izmir buca etkinliği bir harikaydı en azından benim adıma.alpaslan beyle tanısmak sohbet etmek cok keyifli ve eğiticiydi.sağolsunlar gerek egitimle gerekse atv test sürüşleriyle hoş tecrübeler yasattılar.ilk atv tecrübem müthişti:)orda olupta atvyi nerdeyse kolona carpıcak bi bayan gören olduysa o benim:)gün boyu egitimin cok önemli oldugundan bahsetmiştik.pratiktede bunu tecrübe ettim.emegi gecen herkes saolsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar