Kanuni Destek

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
formu incelediğim kadarı ile bu başlıkta bir sayfa kesinlikle gerekiyordu.ben yeni bayii olduğum için fazla bir bilgim yok.ama problemlerinizi çözmek adına fabrikanın desteğini hizmetinize sunabilirim.problemsiz motor keyifleri diliyorum.

sana bu baslıgı actığın için minnettarız.
ben racer200 modelini soracaktım,satışları nasıl malum daha yaz tam gelmedi ama acaba hiç fabrikasyon hatasıyla felan karşılaştınız mı ayrıca son hızı nedir.
bilgilendirirseniz sevinirim

Başlık için teşekkürler umarım bir faydası olur Bu başlığa sadece kanuni kullanıcısı ve problemleri olan arkadaşlar yazsın ki başlık amacına ulaşsın gereksiz tartışmalar ve konu dışı yazılar silinecektir

dostum ben şu an 500 km civarına geldim racer 200 model de ve sanırım sitenin ilk kullanıcısıyım yaşadığım sorunlar iki tane oldu o da akü arızalı çıktı şarj tutmadı ve vites muşuru bu vites muşuru ile ilgili bir kaç kişide daha aynı arıza ile karşılaşılmış şu an herhangi bir problem yaşamadım bu ikisinin haricinde gayet sağlıklı bir motor bence. daha detaylı incelemek istersen kanuni racer kullanıcıları diye bi başlık açmıştım orayı incele bi istersen bir arkadaş daha kullanıyor siteden başımıza gelenleri falan yazıyoruz faydası olur kanımca....

bu arada bayiliğiniz hayırlı olsun arkadaşım tanışırız bir gün inşallah....

GazSesi' Alıntı:
sana bu baslıgı actığın için minnettarız.
ben racer200 modelini soracaktım,satışları nasıl malum daha yaz tam gelmedi ama acaba hiç fabrikasyon hatasıyla felan karşılaştınız mı ayrıca son hızı nedir.
bilgilendirirseniz sevinirim

racer 200

su anda yok satıyor.nısana gun verıyoruz.ılk aldıgımız ızlenımler guzel.test surusude bıttı.fabrıkasyon bır arızaya rastlanmadı.sagolsunlar alan arkadaslar bızı bılgılendırıyorlar.bızde bu bılgılerı sıze yansıtıyoruz.

kanuni kullanıcıları için vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür edrim,pazar günü açıksınız değilmi bu pazarda ziyaretinize gelmeyi düşünüyorum saygılar..

basımızın ustunde yerınız var

haftanın 7 gunu acıgız.soylemenız bıle gereksız ne zaman ıstersenız kapımız acık.

Süper Moderatör (BBRR)
kanuni_mimarsinan sonunda biri sesimizi dutdu ne güzel madem sizden destek bizdende size destek ...
Kanuni modelleri hakkında şikayet ve talepleri buraya yazabiliriz heralde....

Arkadaşlar unutmayalımki arkadaş müşteri memnuniyetine önem veren bir bayi sadece yani firmayı temsil etmiyo yazılarımızı ona göre yazalım .....

Evet Forumda onca şikayet vardı yazıldı çizildi şimdi bir arkadaşımız ben bu işte varım gönüllüyüm elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağım dedi kimseden ses yok !!!

Öncelikle bilinçli ve ilgili Kanuni bayilerine teşekkür etmek gerekir servis dışında artık internet üzerindende görüş,düşünce ve bunun gibi istekleride göz ardı etmeden takip etmeleri servis olarak iyi bir görüntü çizmelerine olanak tanıyacaktır...

Kanuni yetkili ve bilgili servisleri ile gerekli desteği zaten vermektedir bilinçli bir kullanıcı motora gereken özeni gereken bakımlarını eksik etmediği sürece bir sıkıntıda yaşamamaktadır.....

İki gün önce'sinde Kanuni bayisine uğradım bayii sahibi ile kendi motosikletimin bir problemi için görüşecem... Fakat bayii sahibi telefonda birisi ile konuşuyor konununda motosiklet oldugu belli. Konstugu kişinin ısrarla birşeyleri direttiği belli şimdi burada -- Bayi ise garanti kapsamından felan bahsediyor getir abi fabrika kabul ederse değiştirelim diyor....

Aslında konuda şu telefondaki arkadaş motoru kış boyunca yatırmış yaz belirtileri ile binmek istemiş motoruna malümunuz akü boşalmış ve motorda marş basmıyor.... Arkadaşımızın ısrarı ise böyle bir motor olmaz böyle bir servis olmaz motor neden çalışmıyor bunu garantiden yapın !!! Şimdi mantıken bile garanti dışı olan bir durumdur ve bayiyede bu kadar baskı yapmak normal ötesi bir durumdur.. Sizce bu arkadasın davranısı normalmidir...

Aslında demek o ki Kanuni veya baska bir model farketmez birazcıkda kendi kendimizide bilgilendirmemiz gerekecek bu konularda diye düşünüyorum....

just_life
Bu konuda kesinlikle haklısın tabikii bilinçli motosiklet kullanıcılarının olması da mühim gerekli bakım ve kullanım şartlarına uyulduğu takdirde elbette motordaki sorunlar minimum a inecektir ancak servis tarafından gerekli bakımlar yapıldığı ve binici de dikkat etmesine rağmen bir çok sorun ve problemle karşılaşan ve bunları da serviste çözümleyemeyen servis sorunlarıyla yedek parça sorunuyla ve garanti uygulaması sorunuyla karşılaşan motosiklet kullanıcılarıda var zaten bu başlığın amacı da bu insanlara yardım edebilmek yoksa kullanıcının bilgisizliği ile örnek vermiş olduğun olaya benzer konuları ele bile almak yanlış olur gerçek sorun ve gerçek yardıma ihtiyacı olanlara destek için faydalı olabileceğini düşünüyorum bu başlığın

bır bayıı ne kadar yardım edebilir.

arkadaşlar herşeyden önce şunu söyleyeyim ben sadece bir bayiyim.bir bayi ne kadar yardımcı olabilirs eo kadar olurum.ama bu konuda size daha önceki tecrübelerime dayanarak bir kaç şey söyleyeyim.son çıkan tüketici hakları kanunundan dolayı imalatçılar(özellikle kendilerine vizyon biçmiş olanlar) bu konularda çok hassaslaştılar.hassas olmak zorundalar.ben daha öncede garantili ürün sattım.başımıza bu tür olaylar geldiğind edirek fabrika ile muhatab ediyordum milleti.fabrika ile son kullanıcın muhatab olması ile bizim muhatab olmamız çok farklı bir şeydir.ondan sonra biz arayıp fabrikayı bu müşteri başımızın etini yiyor diye biz baskı kuruyorduk.bu şekilde bir sürü şikayeti çözdük.hiç bir ciddi firma olur olmadık sebeblerden dolayı isminin zedeelnmesini hazmedemez.benim bayisi olduğum firma eğer bu ismin hakkını vermyecekse daha uzun süre ayakta akalamaz zaten.bu devrin pazarlama teknikleri buna izin vermiyor artık.son kullanıcı hakkını aradığı müddetçe imalatçı bunu ciddiye almak zorundadır.siz bunun bilinciyle şikayetçi olun bende bunun bilincşiyle size yardımcı olayım.selametle....

Forumdan Uzaklaştırıldı
peki servisinizde varmı, sadece bayilikmi..:)

bir dönem servisten ağzımız yandı şimdilerde iyi bir servis buldum, sizinde servisiniz varsa gelelim..:bounce:

hocam seni tebrik ediyorum bayi adı ne acaba bi gelelim çay içelim..bide şu kanuni tiger modeline bidaha bakim...

Merhabalar... Bu yeni cıkan classic 125 hakkında yorumlar nedir... Onunla ilgili herhangi bir sorun yasadınızmı ben de bunu merak ediyordum:silent: Birde tabi fuarda kanuninin bir indirimi olacakmı sizce almak için fuarı beklemek dahamı dogru olacak?

ya ewet ben baktım 2 fuardada katılan firmalar listesinde kanuni nin adı yok....
çok düşündüm ama mantıklı bi cvp bulamadım....acaba bileniniz varmı....niye yok...varsa adını niye yazmıyorlar...

Kanuni lutfi kırdarda olacak arkadasım. Hatta tam emin deilim ama digerindede var sanırım. İlk fuarın katılımcı listesine bakarsan orda var. Ama kuralkan olarak geciyor adı.

arkadaslar 3 gundur acılıs telasıdnaydım zamanında cevap veremedıgım ıcın uzgunum.bana ulasmak ısteyenler maılım profılımde var.ayrca ıstersenız ısyerı numaamız 8640901.evet servısımızde var ama ancak 10 gun sorna faalıyete gececek.kurs donemındeyız su anda.bu arada kanunı 300 m2 showroomla fuarda yerını alacak.bızede bır masa vereceklerms.ama daha kadar acemıyımkı gelene nasıl cevap verırım bılemıyorum.hepınıze kolay gelsın.gelemk ısteyn arkadas daha oncede yazdım basımızın ustunde yerınız var.ne zaman ıstersenız cayımızı ıcebılırsınız.beklerız efendım.

cumartesi günü lutfi kırdar'a gittim.orda admiiniz ve bazı moderatorlerınzıle tanısma fırsatım oldu.beni aileden gören sizlere sonsuz şüranlarımı sunarım.fuar ile ilgili izlenimlerimi burası uygun olmadığı için yzmıyorum.muhtemelen cumartesi yada pazar CNR daki fuarın kanuni standını ben işgal edeceğim.hepinizi şikayetlerinizi ve memnuniyetlerinizi bizzat kanuni yetkillerine iletmek üzere bekliyorum.şikayeti olanlar bu fırsatı kaçırmasınlar.şimdilik hoşçakalın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kanuni Trex 150 scooterın yedek parça fiyatlarını nereden öğrenebiliriz ?

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Motoshow fuarında kanuni nin dev gibi bir çadırı var, merak edenlere duyurulur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar