kanuni deer vs. mondial mash

Katılım
1 May 2014
Mesajlar
16
arkadaşlar merhaba, bu iki motordan birini kız arkadaşıma hediye olarak almak istiyorum. ilk motoru olacak ikiside sıfır. (kanuni deer bir motorcuda satılmadan kalmış öyle tipi hep hoşuma gitmiştir)mondial mash de bir arkadaşımda var sürdüm hoşuma gitti. kız arkadaşım 175 boyunda 60 kilo. bütçe olarak 5000 ayırdım motora. kanuni deer için 4000 istiyorlar bu arada.
 
Katılım
20 Ağu 2005
Mesajlar
7,460
Kanuni Deer kaliteli bir motor ama bu saatten sonra altından bile olsa bayideki o tek motor alınmaz. Bana göre Mash de alınmaz, biraz daha zorla Yamaha Delight al, olmadı Asya Nostalji falan al, bayanlara çok yakışıyor.
 
Katılım
3 Mar 2012
Mesajlar
281
Arkadasin dedigi gibi nostalji al ikinci el az kullanilmis isinizi gorur
 
Katılım
10 Eyl 2015
Mesajlar
108
şöyle bir link atmak isterim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-36-aya-kadar-taksit-ile-motoist-de-221842793/detay

kız arkadasıma alcak olsam bunu alırım
 
Katılım
13 Ara 2004
Mesajlar
13,918
Bence ikisini de alma. Geçen özel mesajdan da sormuşsun bana. Bi kere gördüm sonra işlerimin yoğunluğundan hatırlayıp geri dönemedim mesajına. Kusura bakma.
 
Super Moderator
Katılım
12 Mar 2007
Mesajlar
4,360
Deer 152 sıvı soğutmalı ve güzel bir motosiklet ama eski.. Ben zamanında kullandım, bir scooter olarak zamanında güzeldi, son hızı da iyidir, lastikleri de büyüktür, ama çok eski.. Mondial konusuna yorum getirecek bilgim yok, Delight da kullandım, tercih edilebilir kaliteli, sonucta Yamaha ve ben Yamaha'ya hayır diyemiyorum :)
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst