Kanuni Deer 152

kanuninin deer 152 modeli acaba hangi sınıfa giriyor ? ve fiyatı hakkında bilgi sahibi olan var mı ? kanuninin yedek parça fiyatları nasıldır ?

Deer 152

Dostum Uzun Süre Bende Onu Almanin Pesindeydim Ancak Halen Kanuninin Yetkili Saticisi Olan Bir Dost Edinmemle Beraber Vazgeçtim. Deer 152 Tip Ve özellikler Bakimindan Iyi Bir Motor Ancak Kanunin Yedek Parça Pahaliliği Servis Problemleri Sikça Bahsediliyor Bu Sitedede. Satan Arkadasimin Söylediğini Aynen Yaziyorum " 4058 Ytl Vereceksen Git Baska Motor Al!!!!" Artik Gerisini Sen Düşün. Arti 2 Kişi Bindiğinde Yolcun özellikle Uzun Yolda çok Sikinti Yasarmiş Sele Darliğindan Ve Bagaj Kapasitesi Yok Denecek Kadar Az. Ve Asil Bomba Motor Denildiği Gibi 15 Hp Değil 10 Hp Bilgilerine

valla arkadaşlar benimde cok hoşuma gitmiş sayılmaz.cok acaip bir duruşu var.hemde baya pahalı.o parayı ona vermem doğrusu biraz daha sabreder cbr 125 alırım hem daha canlı duruyo.hemde honda

Bu Kanunu'nin sitesinde hiçbir modelin fiyatı yazmıyor mu yoksa ben mi bulamıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaa bu motor race ile scooter ın karışmış modeli.yani her ikiside sayılabilir ama bu motoru pek tutan yok sen bu motora 4000 ytl vereceğine.150 lik yamaha al daha iyi.

Deer 152 nin tasarımı bence olağanüstü , motor taiwan malı cpi motor üretiyor. http://www.cpi-motor.com.tw/ :: Ama 15 değilde 10 hp olması
büyük talihsizlik , birde galiba dijital gösterge paneli bozuluyormuş .

beyler bence hiç güzel bi motor deil bizzat gidip inceledim o para ona cok derim herşeyi tuaf o motorun racinglere benziyo ama bindiğinde scooter gibi eğer hevesleniyosanız bula bilirseniz kiralıyıp binin derim ancak öle daha ıyı anlarsınız...

Deer 152 Tip Ve özellikler Bakimindan Iyi Bir Motor Ancak Kanunin Yedek Parça Pahaliliği Servis Problemleri Sikça Bahsediliyor Bu Sitedede.

Arkadaşım burda dur derim. Bunu sana kim söylediyse yalan söylemiş. Bende Kanuni motor sahibiyim. Etrafımda bir sürü insan var kullanan. Her hafta sonu servise uğrar sohbet ederim ustalarla. Ayrıca motosiklet parçaları satan koca bir dükkanın sahibini iyi tanırım. Şu an bu dükkan ağzına kadar Kanuni parçasıyla dolu.

Servis pahalı diyenlere şaşıyorum. Ben motoruma zincir dişlisi istedim. Parça fiyatını kanuni bana 37Ytl+kdv dedi. Ben 47 milyon para verdim takma, kargo masrafı, işçilik falan herşey içinde. Sence pahalı mı? Dışarda bi ton motor var parça bulamıyor servisler laçka, garanti takibinde bir ton sahtekarlık dönüyor, servislere eğitim verilmiyor.

Sanırım bunu diyen arkadaş rakip bir motor firmasının motorlarını satıyor.

ewt arkadaşım ben de deer 152 kullanıyorum ve tek bir sorun çıktı.o da kilometre teli koptu.zaten onuda garantiden değiştiriyorlar.aymı zamanda servisleri de gayet iyi.parçalar ucuz işçilik mükemmel(((BENCE)))tavsiye ederim...

kanuni deer tek geçerim

ben de bu motoru almayı düşünüyorum.su soğutmalı scooter racing karışımı bir motor.nasıl beğenilmiyor anlamadım gitti.hem motor süper,hem de kanuni.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşım burda dur derim. Bunu sana kim söylediyse yalan söylemiş. Bende Kanuni motor sahibiyim. Etrafımda bir sürü insan var kullanan. Her hafta sonu servise uğrar sohbet ederim ustalarla. Ayrıca motosiklet parçaları satan koca bir dükkanın sahibini iyi tanırım. Şu an bu dükkan ağzına kadar Kanuni parçasıyla dolu.

Servis pahalı diyenlere şaşıyorum. Ben motoruma zincir dişlisi istedim. Parça fiyatını kanuni bana 37Ytl+kdv dedi. Ben 47 milyon para verdim takma, kargo masrafı, işçilik falan herşey içinde. Sence pahalı mı? Dışarda bi ton motor var parça bulamıyor servisler laçka, garanti takibinde bir ton sahtekarlık dönüyor, servislere eğitim verilmiyor.

Sanırım bunu diyen arkadaş rakip bir motor firmasının motorlarını satıyor.

mrb öncelikle sizin söylediklerinizin üzerine bişey sölemek istemezdim ama parçaları gercekten pahalı

arka stop 155,00 ytl
aktarma kayısı 100,00ytl

bunlar bazıları özellikle ayak basma yerleri cok pahalı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar