kanuni deer 152

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım :cat: Kanuni Deer 152 almayı düşünüyorum :silent: bana bu motor hakkındaki görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

öncelikle hos geldin dogru yerdesin:cat: ama kanuni kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum ben çok kötü bi sonuçla karsılastım mondial kullanıcıları gayet memnun bi düşün istersen

arkadasım ben ılk motor alıcagım zamanlar hem scooter kullanımı rahat hemde fıstık gıbı gorunuo dıe kanunı deer 152 cok ıstemıstım ama hıc tav sıye etmıorum benıde mantıklı nedenlerle vazgecırdıler zaten ama yıne soyluyorum ne olursa olsun bıgun scooter dusunursem alıcagım motor odur!!

kardes bend ondan alıcaktım fakat bi kaç deer sahibiyle konuştum hiçbiri memnun değildi. çok ıvır zıvırı çıkıyo demişlerdi. hepside satmaya uğraşıyordu. bende hala araştırma yaptığımdan sana anca bu kadar yardım edebilirim. bence biraz daha araştırma yap hatta benimlede paylaş :rendeer:

peki benim için tavsiye edeileceğiniz başka marka veya model varmı?

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım :cat: Kanuni Deer 152 almayı düşünüyorum :silent: bana bu motor hakkındaki görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

aynı para ya git honda cbf 150 cc al , kafan rahat olsun.

Son düzenleme:
Kalitesine göre çok fazla fiyatı olan , görünümü ile performansının birbirine ters olduğu bir motor... Ayrıca önümde karterinin bir anda delinmesiyle tanımadığım bir adamın düşmesine neden olan ve bu yüzden bu model hakkındaki bütün fikirlerimin değiştiği motor...

deer ı almanda amacın hızsa o fiyatlarda 2. el temiz bi cbr125 alabilirsin.
Görüntüsü hoş kabul eder herkes ama dışı oldugu kadar içide önemli:cat:
Hatta forumdan bi arkadaşımız bayaa bi çekmişti bu motor yüzünden...!

sakın o motora bulaşma kardeş.eski üyelerimizden biride kullanıyodu aynı makinayı.en sonunda sinir hastası oldu :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar