Kanuni Deer 152 sorunu

arkadaşlar daha ilk defa motor aldım ve suanda kanuni deer 152 im var ama bir sorun var motor ısınınca gitmiyor yani yığılıp kalıyor birde bu olay olunca sanzımandan geldiğini sandığım bi ses geliyor acaba bu yeni oluşundan mı ? ki motor en fazla 5 km sonra bu olay gerçekleşiyor yoksa bir sorun mu var yani her yeni motor yaparmı bide su soğutmalı olmasının bi etkisi varmıdır?

anormal bi durum su soğutmalı motorlarda şişme olmaz istersen 10 saat kullan..

sen hemen bi servise git. derim...soğutma sistemi çalışmıyor olabilir..

bide kanuni neden aldın ki.. :)

hayırlı olsun , motorda bir problem olduğu kesin.hemen servise git.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Yeni bir motorda boyle bir sorun cıkması ilgin jawanın dedigi gibi servise goturursen iy iolur garanti kapsamında sorunu cozmeleri gerekir

:) arkadaşım bizde 2 arkadaş deer 152 aldık benim motorda sorun yok ama diğer arkadaşın motorunun radyatör pervanesi takılı degildi sogutma gecikince dogal olarak bu tür olaylar olabilir servis bir kontrol etsin pervane takılımı

sa

selam arkadaşlar tavsiyeniz için sağolun motoru servise verdim ama pervaneden değil karbiratördenmiş fabrikadan parça gelecek dediler bekliyorum.

iyi günler arkadaşlar kanuni deer 152 almayı düşünüyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum nasıl bu motor? piyasası nekadar? gibi sorular var kafamda. kullanışlımı?:silent: acaba şimdiden teşekkürler.

walla bende kanuni deer 152 almayı düşünüyom ki alcam ama yorumlarınızı bekliyorum motor iyimi ?

Yardim

Geçmiş Olsun En Yakin Servis Noktasina Garanti şartlari Dahilinde
Bakim Yapilmak üzere Uğra Işlemini Başlat.bu Vaziyette Zarar Verirsin.saygilarimi Sunar Iyi Günler Dilerim.

Moderatör (forrap)
Başlık açılalı 1 sene 2 ay olmuş arkadaşlar...Mesajlarınızda buna dikkat edin:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle Kanuni Deer 152 ile ilgili şu konuya bir açıklık getireyim. Bu motoru Kanuni üretmiyor. Kanuni sadece kendi kaşesini vurup Türkiye'de satıyor. Aşşagıda eklediğim resimlerden de anlaşılacağı üzere motorun üretici firması CPI Motors adlı bir firma. Motorsikletin üretildiği fabrika da Çin'de değil Tayvan'dadır. 7.4 kw gücünde bir motoru var. 1.36'yla çarpacak olursanız kaç beygir gücünde olduğunu hesaplarsınız. Ben bu motorla iki kere uzun yol yaptım. Biri Mersin-Antalya. Diğeri Mersin-Ankara arasıydı. İki yolculuğumda da bir problem yaşamadım. Yalnız oturuş pozisyonu nedeniyle uzun yolda yorucu oluyor. Şehir içi kullanım için son derece ideal. Maksimum 85-90 km sürat yapıyor.
Motorun sıfır fiyatı Kanuni'nin sitesinde var!

Son düzenleme:
vatoz kardeş az deilmi 85-90 ? ben 125 lik sucutrla okadar yaptım...

ya kardes bu cin mallarinin km si yanlis ....Anlamadiniz gitti hala ayni seyleri soyluyorsunuz ben asya 150 t ile 110 da giderken yanımdaki araba 80 le gidiyo Anlayin artık yawwwwwwwwwwwwww:pr: :pr: :pr: Bizim motorlar en fazla 90 yapıo ama adamlarin taktigi km saati yanlis gosteriooooooo:pr: :pr:

selam arkadaşlar tavsiyeniz için sağolun motoru servise verdim ama pervaneden değil karbiratördenmiş fabrikadan parça gelecek dediler bekliyorum.

daha cok beklersin parcayı...

99 km hızın üzerine bende onla cıkamadım ama bu göstergeden kaynaklanabilir digital göstergeler hep bozuk oluyor(kanunide)

arkadaşlar bende kanuni deer 152 alacam ama kimisi çok güzel makina diyo kimiside bi işe yaramaz diyo kullanan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun ne yapacağıma karar veremedim

BENDE KANUNİ DEER 152 KULLANIYORUM MOTORUMDAN ÇOK MEMNUNUM DAHA HİÇ TEKNİK ARZA YAPMADI.YAKIT KONUSUNDADA HAR VURUP HARMAN SAVURAN BİR MOTOR DEĞİL 3. SENEM DEER 152 DEKİ VE GÖSTERGE YANLIŞMI ANLAMAM AMA MOTOSİKLETİMLE 134 YAPILDIĞINA SAHİDİM.. 85-90 KM HIZ YAPIYOR DİYEN ARKADAŞTA DESTEKLİ SALLASIN 10.064 BEYGİR BİR MOTOR KESİNLİKLE GÖSTERGE YANLIŞ OLSA BILE 100 KM Yİ GEÇER.

DAHA ÖNCE HONDANIN SCOOTHERINI KULLANDIM. 50 CC LİKTİ VE ONDA BİLE 95 KM YAPTIM(BELKİ DAHA FAZLADA YAPARDI) 152 NERDE 50 NERDE...

YİĞİTİ ÖLDÜR HAKKINI YEME KARDEŞİM:wiinkk::wiinkk::wiinkk:

daha dün bn benim geyiği sattım servisten çıkardım bi kaç tur attım hararet yaptı:silent: götürdüğüm de fanın fişini takmamışlar bunun haricinde başka şişme olayı yoktur bnm motorun :cat:

BENDE KANUNİ DEER 152 KULLANIYORUM MOTORUMDAN ÇOK MEMNUNUM DAHA HİÇ TEKNİK ARZA YAPMADI.YAKIT KONUSUNDADA HAR VURUP HARMAN SAVURAN BİR MOTOR DEĞİL 3. SENEM DEER 152 DEKİ VE GÖSTERGE YANLIŞMI ANLAMAM AMA MOTOSİKLETİMLE 134 YAPILDIĞINA SAHİDİM.. 85-90 KM HIZ YAPIYOR DİYEN ARKADAŞTA DESTEKLİ SALLASIN 10.064 BEYGİR BİR MOTOR KESİNLİKLE GÖSTERGE YANLIŞ OLSA BILE 100 KM Yİ GEÇER.

DAHA ÖNCE HONDANIN SCOOTHERINI KULLANDIM. 50 CC LİKTİ VE ONDA BİLE 95 KM YAPTIM(BELKİ DAHA FAZLADA YAPARDI) 152 NERDE 50 NERDE...

YİĞİTİ ÖLDÜR HAKKINI YEME KARDEŞİM:wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Öncelikle forum adabına göre yazmayı öğrenmeni temenni ederim. Formuda büyük harf karakteri kullanmak bağırmak anlamına gelir. Saygısızlıktır!! Benim Kanuni Deer'ın göstergesi maksimum hızla giderken 130'u gösteriyordu.Sonra bir arkadaşın arabasıyla yan yana geldik ben ibrede 130'u görürken arabanın göstergesi 85'i gösteriyordu. Rodajını da itinayla tamamlamıştım. Kanımca sen ya hayal aleminde geziyorsun ya motorda oynama yaptın ya da mesnedsiz ve desteksiz sallamaları bizzat kendin yapıyorsun.

Son düzenleme:
ya bende kanuni deer 152 almayı düşünüyorum ilk motorum olcak bu...ve benim bildiğim kanuni bobcat 150 de olduğu gibi deer152 ninde parçaları italyan malı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar