Aldım kanuni crossumu. Genelde arazide geziyorum, bir aylık deneyimlerimden çıkardığım sonuçlar şöyle:
Bana göre iyi yönleri
1- Cinli hava soğutmalı rakibi yok gibi. Diğerlerine göre daha hafif, yüksek, aliminyum jant olması buyuk avantaj
2- Hard enduroya gelir, seni yarıyolda bırakmaz.
3- Arka amortisor esneme payı birçok çinli motorun nerdeyse iki katı o yuzden ani şoklara daha dayanıklı
4- Yedek parçasını kolayca internetten alabiliyorsunuz coğu parçanın fiyatları da uygun
5 - Arka dişli Ktm nin hemen hemen aynısı, vidalı civatalı değil
6- Motor gücü tatmin edici seni heryere çıkartır.
7 - Yorumlarda elekrik aksamı arıza veriyor demişler fakat ben o kadar suya girdim çıktım hiç bişi oladı. İleride olursa onuda yazarım arkadaşlar. Elektrik aksamı sorun çıkarıyor derken sinyal falan demiş olabilirler. O da yolda bırakmaz.
8- Başlangıç mptpru olarak cross ya da enduro yapacaklara , benim gibi maddi imkanları kısıtlı olupta üst segment motor alamayanlara kesinlikle tavsiye ederim.
- yonleri
1- Arazide duşunce gidon çabuk yamulabiliyor değiştirmek lazım. Dijital gostergeler arıza vereviliyor ( arazide pek de lazım değilde) ikinci elde çalışanı bulmak zor gibi. sıfırıda pahalı. çözüm üretmiş arkadaş varsa fikir verirse sevinirim.
2- Asfaltta titreşim fazla,Asfaltta yarım saate - 1 saate kadarki yolculuklarda rahatsızlık vermiyor ondan sonra titreşim batabiliyor fakat arazide gez akşama kadar.
3- Ayak marşı yok
4 - Gerçi beni pek ilgilendirmiyor, asfaltta da hız yapmam,yine de bilgilendirmek amacıyla yazayım; son hızı fazla değil.
sorusu olan arkadaşa anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.