kanuni cross 250 biligilerrr

arkadaşlar kanuni cross almayı düşünüyorum ama tam olarak bilgi verebilicek arkadaşlar var artısını eksisini hızını akla gelebilicek herşeyi arıyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
90 km/h dan sonra titreşim çok fazla, 230 cc'lik makine,bir arkadaşımda var.

paki dişli ufaltsak nasıl olur bu motoru çok beğendim ama 90 geçmediğini öğrendiğimde hayal kırıklığı yaşadım dişli ufaltsak lastik leri değiştirsek ne kadara patlar ve işe yararmı acaba

90 km yapmıyor 90km den sonra titreşim artiyor yazdık lütfen dikkatli okurmusun...

hiç yanaşma sıfır enduro almıştım bende geçen sene asfaltta kullanmak için sıfır makina artı 250lik bi gücü yok hayal kırıklıgı tipine aldanma zaten enduroyu kaldırmısla bunuda seneye daha üretmezler degeri hızlı düşer

anlatmak istediğim o deil onuda araştırdım en son 108 oda motor patlıcakmış gibi oluyormuş ama benim aklımda arkada dişliyi ufaltsak nasıl bi etkisi olur saygılar cevabınız dört gözle bekliorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:59 ----------

hiç yanaşma sıfır enduro almıştım bende geçen sene asfaltta kullanmak için sıfır makina artı 250lik bi gücü yok hayal kırıklıgı tipine aldanma zaten enduroyu kaldırmısla bunuda seneye daha üretmezler degeri hızlı düşer

enduroyu sölemiyorum zaten o kanunin sitesin de yoktu cross 250 benim sölediğim

anlatmak istediğim o deil onuda araştırdım en son 108 oda motor patlıcakmış gibi oluyormuş ama benim aklımda arkada dişliyi ufaltsak nasıl bi etkisi olur saygılar cevabınız dört gözle bekliorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:59 ----------

enduroyu sölemiyorum zaten o kanunin sitesin de yoktu cross 250 benim sölediğim

canım pek farkları yok zaten ayrıca 120yi rahat görür enduroyla goruyordum ben titreşimde yoktu kim var diyorsa sallıyor krosunda o kadar farkı olacagını sanmam

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
canım pek farkları yok zaten ayrıca 120yi rahat görür enduroyla goruyordum ben titreşimde yoktu kim var diyorsa sallıyor krosunda o kadar farkı olacagını sanmam

Arkadaş aldı sallıyorsa o sallıyor benden günah gider.:p

Arkadaş aldı sallıyorsa o sallıyor benden günah gider.:p

valla hocam ben makinayı kullanmadım dedigim gibi enduroyu kullandım 7-8bin kadar ondada titreşim yoktu 120yi vuruyordum açmak lazım tabi kros biraz daha yüksek belki hızı kesilebilir ama ona karşın 1-2 beygir daha güçlü olması lazım bende 90kiloyum boyda var biraz yani enduro benimle 120 vurduysa kros rahat vurur diye düşünüyorum

buna msj lara çok sewindim valla 120 görüyorsa on numara olur çok teşekkürler çok saol lun ya

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:14 ----------

:rendeer:buna msj lara çok sewindim valla 120 görüyorsa on numara olur çok teşekkürler çok saol lun ya

bir sürmüştüm bundan düz duvara tırmanacak kabiliyeti var hemen hemen düz bir tepeliğe çıkmıştım uzun uzun sürüp test edemedim ama o kısa sürüşte çekici kılmıştı kendini ama çan çin çon yaklaşmamak lazım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar