kanuni cheetah alıyorum sizce nasıl???

kanuni cheetah alıyorum sizce nasıl baslangıc icin baska tavsiyeleriniz varsa lütfen söyleyin::

Yeni kullanıcıyım kısmetse vitesli uygun bir motor arıyorum.işe gidip gelmek hemde gezi icin??sizce uygun mu??

Daha önce hic bir motor kullanmadım..kanuni yi tavsiye üzerine tercih ediyorum..

Son düzenleme:
ben olsam ki öyle yaptım 2 senedir scooter a biniyorum.12000 km yaptım daha yeni yeni vitesli arzu etmeye başladım

Yeni kullanıcıyım kısmetse vitesli uygun bir motor arıyorum.işe gidip gelmek hemde gezi icin??sizce uygun mu??

Daha önce hic bir motor kullanmadım..kanuni yi tavsiye üzerine tercih ediyorum..

benim tavsiyem yamaha ybr 125 bi incele derim yada honda cbf 150 ikiside harukulade motorlar

SCooterların motoru cabuk bitiyor ve bence sürekli sorun cıkarcagını düsünüyorum.

Yamaha ybr 125 2.el temiz az km de bulursam kacırmam sıfır fiyatı ne kadar biliyormusunuz??

Son düzenleme:
cbf 150 cok sorun cıkarıyormus

Benim icin honda zor yedek parca baya pahalı aslında kanuni tercih edişim yedek parcanın ucuz olması!!!

Siz ne dersiniz bu yedek parca olayına??

Son düzenleme:
cbf 150 cok sorun cıkarıyormus

Benim icin honda zor yedek parca baya pahalı aslında kanuni tercih edişim yedek parcanın ucuz olması!!!

cbf nin sorun çıkardığını duymadım kuryelerin altında artık hep cbf var onlara sormak lazım +her iki motorunda parçaları diğer motorlara göre uygun:cat:kanuni ile 3 arıza verirsin diğerleriyle 1 aynı paraya gelir uğraştığın yanına kar kalır

Aslında scooterda düsünüyorum fakat arkadaslar basına bela alacaksan parayı cöpe atacaksan git scooter al diyolar.özellikle cin olanlar mondial asya falan

Aslında scooterda düsünüyorum fakat arkadaslar basına bela alacaksan parayı cöpe atacaksan git scooter al diyolar.özellikle cin olanlar mondial asya falan

arkadaşım mademki yeni alacaksın ybr nin ve cbf nin topiclerini baştan sona oku,aynı parayı vereceksen neden kanuni alıyorsun kanuniyi kötülemiyorum ama ybr gibi cg gibi kendini ispatlamış motorlar varken biz ancak çenemizi yorarız.acele etme paran eksikse biraz daha sık dişini adam gibi bir motor al:cat:

Evet dogru fikir benim aklıma cbf 150 daha cok yattı .ben honda cbf 150 ye yanasayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar