Kanuni Caracal Denizli Gezisi (505km. denizli çevresinde görülebilecek en iyi yerler)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş güzel bir gezi olmuş manzaralar harika...dikkatimi çeken ise pamukkale'de eskisi gibi su kalmadığı...

kardeş güzel bir gezi olmuş manzaralar harika...dikkatimi çeken ise pamukkale'de eskisi gibi su kalmadığı...

eyvallah

pamukkelde su var, hemde her yerinde. oradaki bi görevliyle konuştum;

kalsiyum içerikli suyla beyazlatılıyor, su geçen yerden 8 saat aralıklarla tekrar geçiyor, yani her yerden belli aralıklarla su geçiyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
hep hayalını kurdugum ama hıc fırsat bulamadıgım bısey zannedıyorum artık bende kendıme fırsat yaratıcam kıskandım:cat:

caracal'gezisi deyince gözüme çarpıverdi birden eski bir caracal kullanıcısı olarak :) çok güzel bir gezi olmuş manzaralar,resimler süper emeğinize sağlık :rendeer:

ferhat_se melcor09 demirgursel ilhan YAZICI cey_cey metin_4545 Naci63 snrsimsek disturbed tubejh m.s Hay.alper.est efeoktay TORAMAN aSuBaYaH unknown07 tatlisert45 mterayes26 kundo Zakokkk Dioguardi tamyak askon

yorumlarınız için teşekkürler:cat:

Sevgili hemşehrim sakin kafayla tek tek inceledim...çok keyifliydi paylaşım...sğaol varol...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar