Kanuni Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

uzun zamandan sonra merhaba dostlarim.

bugun kara kizimi yikattim. hem de oto yikamacida. kopuklu ve uzaktan su puskurtmeli bir yikama oldu. her aninda yanindaydim. kendini yalniz hissetmesin diye :)) piril piril oldu. tekrar asik oldum caracal'a.

kisin motoru kullanin arkadaslar. niye kullanmiyorsunuz? montunuz yok mu? kaskiniz yok mu? bir pantolon bir de maske almaniz gerekiyor. ortalamanin biraz uzerinde urunleri tercih ederseniz 200 lira civarinda bir masraf yapar bu. 200 liradan kacip koca kis motorsuz kalmayin. ben kisin trakya turu yapacam haftasonlari. tekirdag, kesan, corlu. bahara da edirne. kuru havada her zaman gezerim. kimse tutamaz.

ben cok kisa bir video cektim. en kisa zamanda koymaya calisacagim. onceki sayfalarda resimlerim var ama bir daha koyayim.

DSC01978.gif

crcl.jpg

DSC01976.gif

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet garantiden değişir nikalajın ama ne zaman gelir orasını bilemem...:)
efeoktay caracalın harika gözüküyor :cat: kışın bende motorumu kullanmayı düşünüyorum ama öncesinde kıyafet almam gerekecek...yahuu arkadaşlar şöyle normal yollu kaça patlar bize kıyafet hiç araştıran oldumu???

evet garantiden değişir nikalajın ama ne zaman gelir orasını bilemem...:)
efeoktay caracalın harika gözüküyor :cat: kışın bende motorumu kullanmayı düşünüyorum ama öncesinde kıyafet almam gerekecek...yahuu arkadaşlar şöyle normal yollu kaça patlar bize kıyafet hiç araştıran oldumu???

300 ytl yı cıkar gozden . garantidende 1 hafta içinde geliyor

merhaba

slm arkadaslar bende kanuni caracal 200cc alıcam, ama bıraz vakti var.sizce almakla hatamı yaparım yoksa almam iyimi olur karar veremiyorum..:silent:
cevap yazarsanız memnun olurum...

slm arkadaslar bende kanuni caracal 200cc alıcam, ama bıraz vakti var.sizce almakla hatamı yaparım yoksa almam iyimi olur karar veremiyorum..:silent:
cevap yazarsanız memnun olurum...

bu paraya bundan kaliteli motor olmaz diyorum . düzgün kullanırsan aldığına pişman olmazsın . çok adi bir motor olsaydı bu kadar kullanıcısı olmazdı

cok saol önerilerin icin :)

sadece pısman olmak ıstemıyorum, cunku ben alırsam 1 kere alıcam.pek degıstırmek ıstemıyorum

alırsam cok iyi olacak benım ıcın

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
resmını gordum bence cantalar cok guzel durmuş:)

nasıl resım eklıyecez sızle bır resım paylasmak ıstıyorum:silent:

Son düzenleme:
image shack us yaz google a ordan cıkan sıteye gıt . gözat secenegınden . bilgisayarında resım neredeyse . o klasorden resmı sec . resıze ımage den 640*480 mı neydı onu sec resıze ımage o coznurluk ekranı kararana kadar bas . host it de yuklesın cıkan fotonun altındakı lınkı buraya kopyala yapıstır yap bu kadar

anlatmayı pek beceremem

big101426081228014eqa84js2.jpg
[/URL][/IMG]

bu resımde motorun orjinal resmi mi yoksa ozel yapım mı :silent:
onu sormak ıstedım, ve bu foto ya bayıldım, sız daha önce gördunuzmu...

yardımların için cok saoll:cherry: (mtrayes26)

bu renkte caracal varmı (sıfır)

Son düzenleme:
big101426081228014eqa84js2.jpg
[/URL][/IMG]

bu resımde motorun orjinal resmi mi yoksa ozel yapım mı :silent:
onu sormak ıstedım, ve bu foto ya bayıldım, sız daha önce gördunuzmu...

yardımların için cok saoll:cherry: (mtrayes26)

bu renkte caracal varmı (sıfır)

şimdi depoda ki kanuni yazısını söküyorsun . oraya kanuni yazmayan bir siyah folyo kestiriyorsun . aynı şekilde damla biçiminde resımde oldugu gibi . sonra o damlanın başlangıç yerine ferrarinin falan amplemini yapıştırıyorsun . . sonra 120 ytl verip yan çanta artı sosis alıyorsun . monte ediyorsun motor böyle oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar