Merhabalar;
Arkadaşlar öneri ve yardımlarınız içn öncelikle herkese teşekkür ederim.Dün akşam çok garip bir durum oldu bu konuda sizden özür dileyerek tekrar yardım rica ediceğim.
Olay şöyleki ; Hızlı bir yolda 5. viteste yaklaşık 60 Km/H hızla giderken bir yöne dönmek ve yavaşlamak için debriyaja ve frene basarak yavaşladım dönmeyi tamamladığımda vites trafik durumundan dolayı 5. viteste kaldı ve normal olarak vitesi 2'ye düşürmek için hamle yaptığında (tabi debriyaj başından beri basıydı) vites 4'e geçti tekrar 3, 2 yapmak için bastığımda sabit bir demire basıyormuşum gibi hiç hareket etmedi.

r:Bu olay daha önce birkere daha oldu ama motoru STOP yaptım tekrar debriyaja basarak çalıştırdığımda vites küçüldü, bu sefer çalışırken debriyajı hafif bırakarak ne olacağını merek ettim ve yarım debriyajda hareket etme girişimindeyken vitesten takırtı ses gelerek 3. vitese düştü ve sorun yok oldu.Sizce sorun nedir :silent: ben vitese tam basmıyormuşum gibi birdurum mu vardır.İşin uzmanları olarak bana nedersiniz.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...