allah hiçbir motorcuyu motorsuz bırakmasın
Merhabalar;
benim ilana baktınmı?? satlık bölümünde caracal 200
r: Evet ilana malesef yeni baktım ama biraz geç kaldım sanırım.
r:
Selam;
Arkadaşlar renk konusundaki önerileriniz üzere Siyah olarak karar verdim ve siparişi verdim.İnşallah en kısa zamanda tabi kabul ederseniz aranıza katılacağım....:cat::rendeer:
r: Evet ilana malesef yeni baktım ama biraz geç kaldım sanırım.
r:
mevlanaderki ne olursan ol gel . herkese kapımız açık
Selam;
Arkadaşlar renk konusundaki önerileriniz üzere Siyah olarak karar verdim ve siparişi verdim.İnşallah en kısa zamanda tabi kabul ederseniz aranıza katılacağım....:cat::rendeer:
mevlanaderki ne olursan ol gel . herkese kapımız açık
Teşekkürler.Umarım servis en kısa sürede motoru getirirde bende motoruma alışırım...:cherry::queen::cat::rendeer:
Arkadaşlar bana caracal için bir çanta birde mont lazım resimdeki çanta takımı çok hoşuma gidiyor benzerini nerden ve tahmini olarak nekadara bulabilirim.Mont için öneileriniz neleredir yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler...
![]()
caracal gezi motorudur arkadaşlar bu makinadan öyle aşırı sürat ve mükemmel bir denge beklemeyin!! yaptığı yapacağı hız belli,viraj kabiliyeti ortada dikkatli kullanmak lazım....
Teşekkürler.Umarım servis en kısa sürede motoru getirirde bende motoruma alışırım...:cherry::queen::cat::rendeer:
Arkadaşlar bana caracal için bir çanta birde mont lazım resimdeki çanta takımı çok hoşuma gidiyor benzerini nerden ve tahmini olarak nekadara bulabilirim.Mont için öneileriniz neleredir yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler...
![]()
motorun hayırlı olsun arkadaşım
siyah asil duruyor birazda agresif.
bende krem var ama resimdeki kahverengi gibi duruyor ondan çok güzel yani.
yan çantaya gelince armode de caracal çanta var resimdeki gibi ama ebatları küçük biraz.
ben sanırım ar 33 modeliydi aldım onlarda arka sinyallere basıyor onunda kalayı şu,sinyalleri 2 paslanmaz metal ile 15 cm arkaya dooru uzatıyosun mesele halloluyor.
sosis çantayı ise kendim yaptım 4 inç plastik borudan.gören hayran oluyor çantaya)
mont için ise denecek tamamen zevk meselesi
ben feyizoğlu dan nic 1005 mont aldım.nette gördüğümden çook süpermiş.çok kaliteli malmış .185 ytl ye aldım.
istersen gir bak.ama nic montları normal bendeninden 1 büyük iste.ben 188 boyum olmasına rağman xl küçük oldu xxl ancak oldu hatta nerdeyse xxxl bile olabilirmiş.
bence 100km mükemmel sürat ve 40km ile giderken 5 metre arka lastik kilitlendikten sonra durması da mükemmel denge değil. bilmiyorum BENCE.
harbiden kardeş ya.bu lastikleri napcaz bilmiyorum.her hızda dikkat etmezsen kayıyo.allah korusun yüksek hızda noolur naparız bilmem.alıp gidiyo başını.
en kısa zamanda kaliteli lastik almak iyi olur sanırım.
KARDAĞ motor meselesi nooldu haber bekliyorum senden kardeş![]()
zincirleri çok sık gevşiyor. kısalar neyse de uzun farları çok zayıf. vites geçişlerinde, özellikler boşta bi süre gittikten sonra 2ye veya 1e atınca öylesi bir ses çıkıyo ki, artçım arkaya bakıyo, acaba motor nereye düştü diye. servise sordum, iyi yağlanmadığı için dedi. doğru, çünkü yağı değiştirdiğim zaman ilk 30 40 km boyunca sanki hondaya biniyomuşcasına debriyaj ve vitesten tık çıkmıyo sonra paldır küldür. genelde - lerini yazıyorum, yeni alacak arkadaşlar nelerle karşılaşacağını bilsin.
arkadaşlar, dün, denizliden uşağa hiç durmadan artçılı geldim, yolun tamamı yokuştu, hiçbi sorun yoktu ama motoru durdurup etresi gün çalıştırdığımda sesi değişikti, zevksiz bi ses, bugün ise düzeldi eskisi gibi, sanırım hararet yapmıştı, kalıcı bi sorun olurmu acep