hadi bakalım madem böle ii diyosunuz böle olsun
ya arkadaşlar bisan shadowboy 250 cc v motor bi chopper var v silindir oldugu için arkadaki silindir 4 bin kilometreden sonra hava fazla gelmedıgı ıcın çok ısınıp kıtlıyomus be bısanın cıddı şekilde yedek parça sorunu varmış ve kapanmış adama kapora vermeye giderken bi motor tamırcısınden bu aklı duydum baska bi,ri daha da v motor dedım ha orda dur dedı arka kıtler bı sure sora dedı sızce bunun dogruluk payı nedır arkadaslar ya bi aydınlatın çok kafamı karıstırdılar
onca muhendıs bunu dusunmustur derım ama bılemem o makıneye de bınen coj var
dostum kanuni bayisi isen caracal hakkında şöle tavsiye edebileceğim modifiye ve gösteriş amaçlı ne gibi şeyler önerirsin
mesela ben regal raptorların arka çamurluk şekline hayranım caracala böyle bir uygulama olamz mı
erdincpolat:
dikkat ettiysen sadece sisibar'ı sökmekle kalmadım!! koruma demirini'de söktüm..hatta direksiyonuda biraz aşşağı indirdim böyle çok daha çekici oldu caracal... millet gözünü alamıyor makinadan..inanın bana bu değişikleri yapınca caracalın yol tutuşu ve dengesi daha iyi oldu...
caracalın çamurluğunu küçültmek biraz zor çünkü ön lastikleri büyük!!regal raptor'a göre.hem bana göre böyle daha heybetli duruyor..benim caracal'da takıntım arka cantın kapalı olması...
BİSAN konusunda sizi aydınlatim Bisanın sahibini yakından tanırım ve EVETTT fabrika kapandı,bukadar açıklama yeter sanırım buna bağlı olarak y.parça bitti sıfır motor ellerinde kalanları çıkarıyolar,250 lik o motor hakkındada şunu söyleyim pek tavsiye etmiyorlar.
caracalın çamurluğunu küçültmek biraz zor çünkü ön lastikleri büyük!!regal raptor'a göre.hem bana göre böyle daha heybetli duruyor..benim caracal'da takıntım arka cantın kapalı olması...
hadi bakalım şu caracalcıları görelim neler yapılabiliyormuş
bide hiç farkına vardınız mı bilmiyorum ama ana sayfada bir bizim caracal bu kadar gündem de kalıyo helal demekki bi albenisi var
merhabaaa kımseeee yokm uuuuuuuuu caracalcılaaaaar
ben varım osmaniyeeeeeee ..........
yok be abi tamam ferhat abi var gücünle bağır duyan gelsin şuraya yawwf . ben gezmeye cıkıyorum gece 12 de burdayım