Kanuni Kanuni Bs 100

merhaba arkadaşlar kanuni bs1000r kullanıcıyım :) telli telli tellerinden oluşan arka jantımdan 4 tane kırıldı 2 taneside pesinden gidecek gibi duruyor
bisikletcilere gidip halledetmek çözüm olabilir ama çelik jant geçiş yapmayi düşünürom arka ve ön jant boyutlar 18" ama genişlik ön 1.6" arka 1.8" die takmin ediorum tam bi cvp bulamadim bilginize güveniyorum ayrıca;
ön fren sistemi kampana sistemi hazir değisikliğe gitmişken ön fren sistemini disk fren sisteminine çevirsem sadece jant ve fren sistemi ile kurtarabilecekmiyim ön çatal sistemi genişliği bunu kurtarirmi engin bilgilerinizle yardimci olabilisiniz :)

ben 3 gün önce BS 125 aldım ikinci el full modifiye, her şeyinden memnun sadece basıklığı yani yere yakınlığından şikayet ettiğim için jantı 18-18 yapmak ve disk fren den normal balatalı olana çevirmek için tekeri tutan kolların değişmesi gerekiyor muş. maalesef benim ki disk fren ve kolay bulunmuyor bu modelin jantları. aklın varsa disk frenli jant alma pişman olursun... zaten önde disk fren tehlikeli, panik halinde bi asılırsan motor kalır sen uçarsın Allah korusun :)

Son düzenleme:
Slm,Kanuni FOX kullanıcısıyım. Çok uzun bir süre manuel vitesli motorlar kullandım.(25-27 yıl) yarı otomatik Fox sa bir türlü ısınamadım.Motorumu komple (Kelle) Kanuni BS 100 motoru ile değiştirip modifiye yapmayı düşünüyorum. Elinde kazalı,atıl vaziyette v.s durumda BS 100 4 vites manuel motoru olan varsa irtibata geçip motorunu alabilirim. email:[email protected]

merhaba arkadaşlar bende bs 100 var çok memnunum yakıt olsun çekiş olsun hız olsun çok iyi 100 cc ye göre yalnız ben modifiye amaçlı motorunu 125 yada 150 cc yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz acaba bir sıkıntı olurmu ?

merhaba arkadaşlar bende bs 100 var çok memnunum yakıt olsun çekiş olsun hız olsun çok iyi 100 cc ye göre yalnız ben modifiye amaçlı motorunu 125 yada 150 cc yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz acaba bir sıkıntı olurmu ?
Dik motor olsa Cg125 230cc'ye kadar yolu var ama senin motoru yapabileğin en fazla 97cc'den 107cc'ye çıkarmak sadece piston-silindiri değiştirerek.

4 yıldır Bs 100 sahibiim motorsikletimi görseniz 0 sanırsınız o kadar temiz ve bakımlı km si 17 binde şuan yakıt açısından da gayet cimri yol tutuşu hızı ideal bi motosiklet diyorsanız ki bana debriyajlı olsun az benzin yaksın vergisi olmasın hiç düşünmeyin alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar