Kanuni Bobcat aldım (resimler)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
1 şubat günü sıfır km bobcat aldım arkadaslar, istediğim sarı renkti ama hicbiyerde bulamadım mavi aldım:) 2007 model. Pek resim çekme fırsatım olmadı, çektiklerimde cep telefonu ile, o yüzden biraz kötü idare ediniz :)

hayırlı olsun, güle güle kullan kazasız belasız....tip olarak hoşuma gitti..nazar değmesin..:cat:

hayırlı olsun, km göstergesinin sol caprazında ki gösterge nedir acaba çok merak ettim

Bunun tipi benimde cok hoşuma gider ve diger kanunilerden farklı olarak kalitesi cok üstte diye biliyorum iyi günde kullanman dileği ile.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
hayırlı olsun, km göstergesinin sol caprazında ki gösterge nedir acaba çok merak ettim

dijital saat :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:19 ----------

Bunun tipi benimde cok hoşuma gider ve diger kanunilerden farklı olarak kalitesi cok üstte diye biliyorum iyi günde kullanman dileği ile.

Teşekkür ederim, aslen Kanuni değil zaten, PGO. Kanuni sadece satışı ve servisliğini üstleniyor. Kalitesi umduğumdanda iyi çıktı, hic beklemezdim ama çelik fren hortumu bile var :)

peyami, alix35 Teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin..

ayrıca çok kıvrak ve güçlüdür,servisi sadece periyodik bakımlarda ziyaret edersin büyük bir ihtimalle.yalnız parçaları biraz tuzludur.dikkatli ol.
Güle Güle kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşAllah.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun :rendeer: Benimde çok beğendiğim sağlam ve güçlü bir scooter :cat: eğer bir mahsuru yoksa kaça aldığını öğrenebilirmiyim.

Güle güle kullanman dileğiyle, bu motor bana peugeot nun bir modelini hatırlattı :)
Speedfight%202%20Motorsport%20Auspuffseite.jpg

motor şekil bakımdan güzel.. hayırlı olsun.. kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim..

Hayırlı olsun güzel scooter Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun.kanuninin en sağlam scooteri :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar