- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkdaşlar bu atv yi kullanan arkdaşların yorumlarını alabilirmiyiz almayı dusunuyorumda
@delituran eğer arazi ağırlıklı kullanacaksan 200 cc ve üzeri modellere bakmanı tavsiye ederim. 500 cc altında pek4 çeker model yok. iki çeker olanlar çok ağır arazi dışında yeterli gelir. arazide kullanacağını düşünerek geri vitesi olan elden (elektrikli) ve ayakla marşı olan modelleri tavsiye ederim. iki çekerli modeller 20 cm kar kalınlığına kadar harekette çok zorlanmıyorlar. kullanım amacını söylersen daha detaylı bilgi verebiliriz.
yol için kullanıma çok elverişli olduğunu söyleyemem. KANUNİATV 110 yarı otomatik olduğu için belki 70 - 80 km hızları görebilirsin fakat uzun süre o hızda sürmen motor için çok sağlıklı bir şey olmayacaktır. bu gün bir sitede kullanılan 150 lik Kanuni atv ye baktım geri vites yok. normal yol kullanıma sahip lastikleri var site içinde getir götür işlerinde kullanılıyor kullanan kişi 50 km den sonra yolda tutmada zorlandığından bahsediyordu. atv kiralayan yerlerden almayı düşündüğün modeli test etmek için kullanabilirsin.
normal motosiklete göre güvenli olduğu görüşüne katılmıyorum. özellikle viraj dönüşlerinde daha yavaş olmak zorundasın. bunun yanında rotlarda biraz boşluk olduğu için 60 km üzeri hızlarda yolda sabit bir çizgide gitmek zorlaşıyor. 125 lik scooterde daha seri ve stabil gidebiliyorum. amaç kamp malzemelerini taşıyabileceğin zaman zaman yol dışına çıkmaksa atv tamam fakat ulaşım için çok tavsiye edeceğim bir araç değildir.