Kanuni Alacak Arkadaşlar Dikkat????????????????

teşekkürler uyarı için.
iyide arkadaşım kaç arkadaşımız alırken motor ustası gibi kontrol edebilir ki?

zaten kanuniye para verenler genelde acemi arkadaşlarımız. hal böyleyken onlardan bir de teknik eleman gibi kontrol etmelerini bekliyorsun :)

bence son dercede haklısın abi.Milletin başına dert bu çin motorları.Acemi olan alıyor demişsin biraz can sıkıcı bir söz olmuş kanunicilere ama doğru.acemiliği atlatmış(yani motosiklet konusunda.Sürüş konusunda değil!) bi motosiklet kullanıcısı kalitesini meydana koymuş bi markayı almak için gerekirse motorsuz da gezer.Bi süreliğine de olsa...üzülerek söylüyorum ki; zaten çin malı motorların hepsi birbirinin kopyası:pr:Aslını inkar eden varsa söylesin yani:pale:

Bilgilendirdiğin için teşekkürler ediyorum sana da:cat:

Çin Japon hepsi çekik gözlü, çin motorları sayesinde vatandaş motosiklete biner oldu ve motosiklet sektörü gelişti Türkiyede. Tiger Suzuki gn250 motoru kullanıyor, parçayı suzuki diye istesen 75 ytl kanuni diye istersen 30 ytl. O kadar da kötü değil, üstelik tüketici hakları diye birşey var, hata mı var ispatla buna bile gerek kalmaz garanti şartlarına uymak zorundalar.

Her ne kadar ustalık derecesinde motosikletten anlamasakta, elimizin altında internet var, merak ettiğin ne olursa arattır resimleri ile bir çok konunun anlatımı var, okumak araştırmak gibi bir huyumuz olmadığı için aldatılmamız çok kolay olur, 4 zamanlı tek silindir motosikleti 4 silindir algılamak ve servise benim bujilerimin 4 ünü de değiştirmek gibi bir gaflete düşmemiz de gayet normal olur.

Tüketici haklarını bildikten sonra üretici ya da ithalatcının ayıplı üründe söyleyecek sözü olamaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar