- Konu Yazar
300cc lik Kanuni atv almayı düşünüyorum, artıları ve eksileri nelerdir..Bilgilendirirseniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederim..
6000 tl parayı atv ye bağlayıp mahalle arasaında gezmeyi mi düşünüyosun ? O paraya ne makineler var bee![]()

Aynen katılıyorum. Bende düşünüyodum ama onun yerine artık bunlardan düşünüyorum..
Mesela;
http://www.sahibinden.com/daha_8_800_de-18WQQaXQQ13583642WQQpXQQdisplayitem
.
İstediğimi düşünürüm! Kendi fikrimi söyledim ben o paraya kanuni 300 yerine bunu alırdım. Buda bi öneridir anlarsan...bence sen bi enduro uyada kross düşünki atv almasan bile sana aratmasın choper la atv çok zıt aletler..şimdiden hayırlı olsun..
Araziye çıkmayıp, yağmurda kullanmazsan güzel makine :cherry:yani şimdi kanuni 300 kötü bi makina mı?
kanuni'nin atv'lerini tavsiye etmem.çabuk dökülüyo.6000 ytl vereceğine atv.2ye o fiyata ne canavarlar var.al,memnun kal.yok ben dağa çıkacam,illede alcam diyosan kanuni değil de başka bi marka tavsiye ederim sana.bi ara babam alıcaktı takmıştı kafayı,kimse kanuni aldırmadı.olan bikaç kişiye gittik.tanınmaz halde...bşka bişeyler düşün derim ben.tabi bu benim düşüncem.sen nasıl istiyorsan öyle yapabilirsin tabi.:cat:
valla kardeş ben atv'den pek anlamam.öyle fazla bi bilgim yok.sadece tanık olduğum bir olayı,bilgi sahibi olman için söyledim.ama kanuni almamanda ısrarcıyım
Atvlelerle trafiğe çıkmak yasaktır die bişi duydum doğru mu?