kanuni 2006

evet arkadaşlar kanunide 2006 modellerini gazetelere reklam olarak verdi en ilginç olanı ise 200 cclik racing getirmişler ayaküstü arkadaşlar okurken göz attım milliyeti sanırım işim çıktı başla inceleme fırsatım olmadı ama ilginç makinalar gözüme çarptı ...

Evet biraz önce aldım gazeteyi ancak bu saatte okuyabiliyorum. Tarayıcım çalışmadığı için fotografını çekmek zorunda kaldım....(Kusura bakmayın)
10000603rp.jpg
resmi ilan sayfası.Milliyet gazetesinden bizzat kendim fotoğraf çektim...
-Düzenlenmiş hali...
kanuni9oo.jpg

-Birazcık yamuk olmuş.düzenleme yapmadan atıyorum...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
daha 2 ay öncesinden duymuştum bu haberi13 yeni modelle geldiklerini.hayırlı olsun bakalım.

Bu da yeterli emeğine sağlık Kanuni bu işin peşini bırakmayacak sanırım ilginc olanda 200 cc racing

en üstten en soldaki zealsun a mı benziyor yoksa benim kafa kazan hepsini birbirine karıştırıyorum artık

scooter larda iş yok,en enterasanı zebra modeli.Racesi zealsun'un aynı

Moderatör (forrap)
Ben çok hoşlandığımı söyleyemem ama bide yakından görmek lazım bu modelleri...Aslında kanuninin artık daha farklı şeyler yapması gerekli bence ilerleyişleri bence çok yavaş bir arpa boyu yol olayı...Halbuki kendine özgü modeller yapmaya başlasa servislerini biraz düzeltse bence bu modelleri getirmesinden daha etkili olurdu...

Zebra 90 cc imiş vergi yok yani.Tipi çok hoş gerçekten klasik moped görünümlü şu sachs ,zündapp,garelli türü.En gerekli tiplerden bence.Çünkü mobiletin güçlüsünü arayan nice insanlarımız var.

en üstten en soldaki zealsun a mı benziyor yoksa benim kafa kazan hepsini birbirine karıştırıyorum artık
Abi artık hepsi birbirine benziyor:farao: ya biraz yaratıcılık be millet ;yolda bir motor görüyorum markası mondial mi?,asya mı? başka birşey mi anlaşılmıyor hepsi aynı artık:farao: sonra da kıyaslamalar başlıyor şu mu daha iyi bu mu diye,al birini vur diğerine diyecem tepki çekmiş olacam:pr:

Kanuni oLduguna eminmisiniz arkadasLar ? Ne bi Hussar , ne bi Deer nede 2005 modeLLerinden devam ettiren bişey goremedim. Bu rekLamı bende hatırLıyorum ama Kanuni adında değiL gene bi çin maLı markası aLtında gormuştum bu modeLLeri.

Edit : Sitesindende gordum bence kaLite , goruntu oLarak geriye gitmişLer hicbirini gozum tutmadı acıkcası.

Son düzenleme:
adamlar türkiyede satılan da her modelin benzerini getirmişler bir tek zebra acaip bir şey o ne biçim tip o ne biçim mopet.

Sadobey' Alıntı:
adamlar türkiyede satılan da her modelin benzerini getirmişler bir tek zebra acaip bir şey o ne biçim tip o ne biçim mopet.
ehe ehe ehe fabrika çıkışlı piç keçi gibi (bu böylemiydi be)

Super Moderator
xTraP' Alıntı:
Kanuni oLduguna eminmisiniz arkadasLar ? Ne bi Hussar , ne bi Deer nede 2005 modeLLerinden devam ettiren bişey goremedim. Bu rekLamı bende hatırLıyorum ama Kanuni adında değiL gene bi çin maLı markası aLtında gormuştum bu modeLLeri.QUOTE]
Bunlar bence Kanuni modelleri değil, sadece "yeni" Kanuni modelleri. O yüzden doğaldır eskilerden birşeyler görememen...

Kanuni her yıl farklı modeller getirmeye başladı.Hiçbir tutarlılığı olmayan bir marka.Bence uzakdoğuda hangi fabrikayı ucuz ve ilginç buluyorsalar onun mallarını Türkiye'ye getiriyorlar.

Merhaba

İçlerinde ilginç makineler var. Sevdiğim bazı modeller;

Zebra 90

zebra.jpg

Bu Moped'i ben çok sevdim. Değişik bir şekli var. Ayrıca mobilet vb. 2 zamanlı motorlara göre çok daha kullanışlı görünen bir motor.

Classic 125

Classic.jpg

Bu model olduça şık ve kendine özgü bir tarzı var. Bence tutulan bir model olacak. Özellikle klasik sevenler için.

Her ne kadar motosiklet kategorisine girmesede 2 tekerli olması nedeniyle beni cezbeden model.

Elektrikli Bisiklet.

elektrik.jpg

Fiyatı uygun olursa kesinlikle çok tutulacak bir model.

Minibike

Minibike.jpg

Minibike tam çocuklara göre. Küçük yaşta alışkanlık sağlamak amacayla kesinlikle kullanılabilecek bir model.

Diğer motorlar zaten piyasada mevcut. Yorumlanacak birşey yok.

Kanuni'nin servis ve yedek parça desteğiyle bu motorlardan keyif alınacağına inanıyorum. En azından doğru düzgün destek vermeyen diğer markalara nazaran kafanız çok daha rahat bir şekilde bu motorlar alınabilir.

Görüşmek üzere.

Makine (a.k.a Lycan)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MERHABA ARKADAŞLAR, GEÇENLERDE GAZETEDE YENİ BİR MOTOR MARKASI GÖRDÜM GLOBALMOTOR.COM DİYE SİTESİDE VAR AMA SİTEDE BİŞEY BULAMADIM BU MOTORLAR HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI, GAZETEDE MAVİ RENK BİR MOTOR VARDI DEHŞET BİŞEYDİ.:queen: .. VARMI GÖREN..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar