kanunı 150 storm

milet bnde kanunı storm war yeni aldım motor 100 kmde benzini yedi nerdeyse hiç yok sizce servise götürmelimiiim yoksa yeni olduğu içinmidir

yedi derken ne kadar km yaptım ne kadarlık benzin aldın kaç litredir deposu bu husularda bilgi verirsen normalmidir anormalmidir bilgi verebiliriz arkadasım? hayırlı olsun bu arada kazasız belasız kullan

adaş saol da fulledim aleti sonra baktım 100 km yapmışım bnzin 1 kademe kalmış halbuki 150 km 3 lt yakıo dediler

depo göstergesi yanlış gösteriyor olabilir. :) yazdıklarından zaten deponun tamamen boşalmadığı anlaşılıyor :) benzer motor bende de var. depo boş yani en alttaki çentiğe dayandıgında da şehir içi sakin kullanımda en az 45km daha gidiyorum :) tam dolu depoyla motosikletimin ne kadar km yaptığımı soracak olursan da 15.400 km'de ve 180 km gidiyoruz :) onun için depoyu tam boğazına kadar doldurup yaptığın en son km'yi hesapla. tekrar buraya dönüş yap :cat: hadi kazasız sürüşler :)

saol kardeş denerim de endişelenmeye başladımdaha3 günolmadıan sorun yaratmaya başladı şimdide stoplambası yanmıo deli olcam:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar