kanmayın sakın..

Arkadaşım bu gün akşama Kuşadasında bir otele tanıtım yemeğine gideceğini ve doldurduğu anketten dolayı bu otelden 4 gün tatil hakkı kazandığını söyledi.
Bende bu aketi doldurma gafletinde bulunmuştum. Uydurma bir telefon zinciri ile sizi otele konuk ediyorlar,ufak bir tanıtımın ardından açık büfe yemek ile iyice doyuruyorlar.
Eee tamam amacımız tanımaktı,tatilimizide kazanmışız e bize müsade İzmir uzak,saat on,biz gidelim.
Olmaaaz tamda burada titan titan mantığı ile bizi dev bir salona aldılar. Yuvarlak masalar etrafında 15-20 aile var. Başladılar satışa!!.Efendim devremülkler 3bin avro,her yılda 150 avro aidat.Tatil lazımmışmı da oteller zincirlerinde indirimmişmide bi sürü mevzuu.
Arada da kendi adamları karı koca karşılıklı alıyorlar çanlar eşliğinde de millet gaza gelsin de alsın.
En son baktılar alıcı değiliz azarlamaya başladılar. 3bin avro paramı?Arabala geldiniz yazık bunu ödeyemiyorsanız.49 yıl neki?
Gece 12 dolaylarında bizi büyük bir ihtişamla karşılayan satıcı görevliler arkamızdan ''işte okuyanıda böölee okumayanıda '' diye laf bile ettiler. Bi tekmelemedikleri kaldı.
Büyük alışveriş marketlerinin önünde ve şehirlerin meydanlarında masum görünüşlü üniversite öğrencisi kılıklı bu kişilere dikkat.Bütün bir gecenizi mahvedebilir hatta sizi ciddi borçlara sokabilirler. O tatilede gitmedik. Yeme-içme kişilere ait. Nasıl otelse...
Dostça bir uyarı...

motoshow fuarında anket doldurmuşum bu yazın başında tlf la aradılar bedava tatıl kazandınız diye sevındım sonra etrafıma danıştım bir sürü hıkaye dinledım .randevu verdıklerı yemeklı iyi bir hotel isim vermıcem gitmedım vaz geçmemişlerdi üçüncü hafta sonunda ısrarlara dayanamayıp hadi gidelım dedım bende cocukluğumdan beri kapalıçarşıda tezgahtarlık yapmış biri olarak keyıfle onları bayağı zorladım en son müdürleri geldiler masaya ondan yardım istedıler oda bir şey yapamayınca satmaktan vaz gectıler ama bedava tatıl formlarını verdıler kibarda davrandılar ama o formla bi git tatile emin ol bedava olmasına rağmen 2000 tl ile cıkarsın cıkartırlar kimse böyle şeylere kanmasın biz motosıklet kullanıcıları biliriz nerde nasıl tatıl yapılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar