Kandiliniz Mubarek Olsun

:rendeer: Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun tüm müslüman aleminin Kandili mübarek olsun..
Kazasız belasız bir ömür dilegimle..

Tüm motorcu doslarımızın

MEVLİT KANDİLİNİ TEBRİK EDER HAYIRLARA VESİLE OLMASINI CENAB-I ALLAH 'TAN NİYAZ EDERİM

Binlerce çiçek var ama Gül başka, Milyonlarca insan var ama Dost başka, milyonlarca gün var ama bugün başka.. Kandiliniz Mübarek Olsun motorcu dostlar :rendeer:

tüm islam aleminin ve tüm motorcuların mübarek mevlüt kandilini kutlar daha nicelerine sağlık la erişmemizi ümit ederim

dua ile

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cümle islam aleminin kandili mubarek olsun..Vatanımıza ve milletimize zeval gelmesin

aminde arkadaşlar...namaz yookk niyaz yoook...cumaya bayramdan bayrama gideriz...eee nasıl olcak bu işler...

hemen atlamayın...önemli olan yatıp kalkmak değil...niyet falan...bazı şeyler sadece inanmakla olmuyor dimi...

Belki bir af vesilesi
Belki bir kabul gecesi
Belki bir saadet müjdecisi
Belki yeni bir kaderin arefesi
Ama birçok şeyin ifadesi.
Kandiliniz mübarek olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mete_han arkadaşım. İnsanları ümitsizliği düşürme Allah hepimizin gönül kapısını açık etsin. Rabbim dilediğini dileyene, dileyene dilediğini verir.
Cümlemizin kandili mubarak, duaları kabul olsun:)

watergun' Alıntı:
mete_han arkadaşım. İnsanları ümitsizliği düşürme Allah hepimizin gönül kapısını açık etsin. Rabbim dilediğini dileyene, dileyene dilediğini verir.
Cümlemizin kandili mubarak, duaları kabul olsun:)

tamam dostum haklısında...müslüman kelimesi bir çoğumuzun sadece nüfus cüzdanlarında mevcut...hani gerisi...çok geniş ve kapsamlı bir konu...kendimizi kandırıyoruz bana göre...kutluda olsun mutluda olsun ama samimi değiliz dostum...tatlı su müslümanı olduğum için kendimden utanıyorum...:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar