Kanal 1

Arkadaslar benım LIGTV uyelıgım vardı. Iptal ettırdım Fenerbahce sampıyon olmayınca.. dondurdum pardon..

Sımdı Kanal1 den mac seyretcem maçlar çıkmıyor. Bu konuda bır yardımcı oluversenız var mı bır kolayı? Anten mı baglamak lazım Uyduyu cıkarıp?

Şifresi var, eğer uydu alıcın şifre destekliyorsa şifre girişine 100000000000 yaz şifre olarak. Ermeni televizyonu şikayet edince şifre koymak zorunda kalmışlar.

Bende Galatasaray son maçta şampiyonluğu alamasaydı digiturku iptal ettirecektim. Kısmet işte şampiyon olunca Kanal 1 le falan da ugrasmak zorunda kalmadım. Süper dimi ?

Günaydın arkadaşlar! Kanal1'i dijital alıcılarda seyredebilmek için Turksat2a'da kurulum yapmanız gerekiyor.Kurulum sırasındaki ayarlar; Alış frekansı:11729Mhz dikey polarizasyon, sembol hızı:15555ksps, FEC:5/6. şeklinde girilmelidir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
TRADER' Alıntı:
Arkadaslar benım LIGTV uyelıgım vardı. Iptal ettırdım Fenerbahce sampıyon olmayınca.. dondurdum pardon..

Sımdı Kanal1 den mac seyretcem maçlar çıkmıyor. Bu konuda bır yardımcı oluversenız var mı bır kolayı? Anten mı baglamak lazım Uyduyu cıkarıp?
Aynısı bende de oldu ,CryptoWorks'ten açtım sorun halloldu:cat: Bi dene:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar