Kan grubu Yazılı beyan?

Merhaba arkadaşlar
B sınıfı ehliyetimde kan grubum yazıyor. A2 ekleticem ve yazılı kan grubu beyanı veya kan grubu kartı istiyor.Yarın 11de randevum.

Biyometrik fotoğraf filanda çektiricem yarın hastane sağlık ocağı vs uğraşmak istemiyorum.

Yazılı beyan dediği şeyi nasıl yazabilriim veya kendim kan grubumu söylesem yeterli olur mu?

Ehliyette yazıyor zaten. Sorun olmaz.
Onun fotokopisini alın.

127

Nüfus cüzdanında yazıyorsa kabul ederle ama diğer türlü söylemeyle kabul edeceklerini sanmam. Özel hastanede yarım saat sürüyor. Daha önce yaptırdığının üzerinden çok zaman geçmediyse aynı hastaneden o belgeyi tekrar alabilirsin tahminimce.

Kan grubu kartımı B ehliyet alırken onlara verdim, fotokopi çektirmek aklıma gelmedi.

TC kimliğimde yazmıyor maalesef ama ehliyetimde yazıyor onu Kan Grubu için taratır yazdırırsam olur umarım.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Geçen ay ehliyetimi değiştirdim. Eski ehliyetimde yazan kan grubumu hiçbir şey sormadan yeni ehliyetime yazdılar. :cat:

Nufus cuzdaninda olmasi yeterli idi ehliyetiniz olmasaydi ehliyetiniz oldugu icin gerek yok bakmiyorlar.

Ama kan grubu kartini zaten 5 dk icinde veriyorlar hastaneden/aile hekimliginden alabilirsiniz eger sorun yasarim derseniz.

Beyan durumu da nüfus cüzdanı fotokopisi altina el yazinizla kan grubum sudur beyan ederim yaziyorsunuz yeterli oluyor genelde.

Ehliyetimi çıkartırken muhattap olduğum bayan
-Kan grubun ne?
+0 rh+
- Saat 4 de gel al ehliyetini
Direk sorup hiç kan grubu kartımı dahi istememişti.
Ama sizi bilemicem bence gerekmez sonuçta daha önce belirlenmiş ve ehliyetinize yazılmış bisey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar