Kan Aranıyor

arkadaşlar taksim ilk yardım hastanesinde yatmakta olan , 1 saat önce renault twingo bir aracın yaya olan bir 20 yaşında öğrenci arkadaşımıza çarpması sonucu binanın duvarı ile araç arasında kalıp ağır yaralanmıştır 22 nisan yani yarın sabah 08:00 sularında A rh - (negatif) kana ihtiyaç vardır lütfen kanı uyan varsa 05377456335 yigit pakmen ile irtibat kurabilir.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok kötü olmuş.....İşallah tez zamanda sağlığına kavuşur...

Kanım uysa ve istanbulda olsam koşardım.... Bari üstte tutalım....

sormayın bide şöför zil zurna alkollü imiş böle şey olurmu ya bu kaza değil resmen cana kasıt ve çok ağır bir suç

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok üzüldüm. allah acil şifalar versin.

Haydi (A rh -) kanı olan delikanlılar... ! Bu çağrı tüm yakışıklı delikanlılara...Yarın bu ilanda kan aranan bizler olabiliriz. Verin bakalım şu kalite telefonlarınızın numaralarını. Benim Kanım 0 Rh + Telefonumda kalite değil fakat numarası 0532 241 94 86

geçmiş olsun umarım biran önce saglıgına kavuşur kardeşimiz...
başka kan guruplarıda verebilirmi? sadece A rh - mi olması gerekiyo?

0 rh- de verebilir ama a rh- ilk tercih olur
benim kanım a rh - ama izmitteyim malesef

Kan gurubum uyuyor ama 1000km uzaklıktayım.
Allah acil şifa versin. Umarım kan bulunur.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
offf benim hanımın kanı uyuyor ama oda bi damla canı var kan almazlarki :pr: acil şifalar

arkadaşlar motorsiklet.net e TEŞEKKÜLER ve HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER Müjdat Ercan isimli arkadaşımız sitemiz sayesinde bulunan kanlar sayesinde 24 nisan da sabahı ameliyata giriyor şu an ki durum itibariyle hayati tehlikeyi atlattı ancak 1 yıl yatıcak 2 bacak parçalı kırık, kalça kemiği parçalı kırık, mesane yırtık, iç kanama kontrol altına alınmaya çalışılıyor ancak TROMBOSİT oranı yüksek A RH NEGATİF KAN abisi mithat beyle direk kontak kurabilir 05305125034 böle bir topluluğa üye olduğum için sizlerle gurur duydum tekrar TEŞEKKÜRLER MOTOSİKLET.net

Arkadaşlar sordum sadece A rh - negatif oluyormuş hatta onunda sadece trombositi yüksek olanı uyuyor yani bu kan grubundan epey sağlıklı biri olması gerekiyor ki pıhtılaşmayı sağlamak için çok kan kaybettiği için

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar