kamyonumla 88 km hız geçemiyorum

2008 MITSUBISHI Fuso Canter FE 859G Azami 8 ton yük kapasitesi. sende turbo olurda bende olmazmı :)
Turbo~intercooler:flower:

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
benim kamyön hakkında doğru düzgün teknik veri elde edemedim... 7500 kg yazıyor... azami mi asgari mi bilmiyorum... ama seninkini döver :p

neyse konumuza dönelim kamyon 88 i geçmiyor... :pl:

yazılımla alakalıdır hız sınırına lımıt koymuslar yazılımla cozulur muhtemelen. istanbulda dr ecu var her turlu araca ozel yazılım atıyor kamyon otobus otomobıl farketmıyor:cat:

Elektronik bir problemi 88 limiti koyma falan yok,bildiğin 2000 devirde kesiciye giriyor,o devirde gördüğü hız da 88 bu yani,2500 ü görse 100 de yapar 110 da,devir saatindeki yeşil renkteki ekonomi devri de 2000de bitiyor zaten.. yakıt tüketiminden tasarruf,son viteste 2000devri geçemeyen kalkışlarda da geçemez,kamyonu kanırtmadan sakin sakin hızlanır mecburen..

Bir ara arkadaşın Kırkayak-Daf'ı vardı çok güzel kamyon yapıyorlar helal olsun.Ama mitsubishi'de sağlam ve konforlu :)

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
yazılımla alakalıdır hız sınırına lımıt koymuslar yazılımla cozulur muhtemelen. istanbulda dr ecu var her turlu araca ozel yazılım atıyor kamyon otobus otomobıl farketmıyor:cat:

bu kağıdın yerleştirildiği bi takoğraf var....cd-dvd takar gibi takılıyor...eski nesil takoğraf sanırım...
şimdikiler yazar kasa gibi fiş (rapor) veriyor....:p

mazot filtresini degiştir.

seri diferansiyel felan mı taksak acaba...:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------

Elektronik bir problemi 88 limiti koyma falan yok,bildiğin 2000 devirde kesiciye giriyor,o devirde gördüğü hız da 88 bu yani,2500 ü görse 100 de yapar 110 da,devir saatindeki yeşil renkteki ekonomi devri de 2000de bitiyor zaten.. yakıt tüketiminden tasarruf,son viteste 2000devri geçemeyen kalkışlarda da geçemez,kamyonu kanırtmadan sakin sakin hızlanır mecburen..

aynen öyle sanırım....ama ben gene de şu takoğrafı aradan bi ipral edeyim bakalım...sigortası felan vardır....
üstündeki yük maximum taşıdığı yükden az oldugu için önceki kullandıgım kamyonlara göre bayağı iyi...atom karınca gibi...
turbonun faydaları :king:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------

Bir ara arkadaşın Kırkayak-Daf'ı vardı çok güzel kamyon yapıyorlar helal olsun.Ama mitsubishi'de sağlam ve konforlu :)

bundan öncede daha eski model kamyonlar kullandım...doç 250-600-900-950 - ford 1200 bilmem kaç-isuzu npr
bu 2002 daf onlara nazaran mercedes gibi...
tabi bu konfora yolların da iyi çukursuz pardon kuyusuz olması eklenince konfor 2 ye katlanıyor...:flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar