o hata hep var yahu... ben gelmeden önce full bakımdan geçirmişler...ondan başka bir hata daha veriyor...abs air bilmem ne hatası...200 km dir kullanıyorum bir sorun yok... frenleri de tutuyor... 88 i geçmiyor o kadar...:queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:55 ----------
yeni bircok arac bos vireste devir yapmiyir, audi a6 2500 devirde sabitliyor ama vitese atinca 200+

ama ben basmiyorum dabiiki
bu kamyonunkini bilerek 88 e sabitlemişler..onun için de devirle uğraşmışlar sanırım...
boşta gaz verdiğimde 2000 devirden sonra kesiciye girer gibi mırın kırın ediyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------
japon malı almazsan böyle olur işte şimdi uğraş dur
iş yeri uğraşsın dursun... baaane...

zaten kamyonun kapı kilitleri bozuk... 2 hafta önce 400 tl lik 2 tane malzeme caldılar...
ondan sonra parça aradık durduk bulamadık....hala da arıyoruz...
bana kalsa doç as950 aldırırdım....

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------
Takometre denen zımbırtı yüzünden olabilirmi. Bu arada kamyonun devir saati kaçtan başlıyor dikkatinizi çektimi

Tork meraklıları icin büyük keyif.
valla hacı devir 0 dan başlıyor...takoğraf değilde ona benzer başka bir cihaz daha var...hep onun yüzünden bunlar...

1200 devirden sonra turbo devreye giriyor 1500 de çıldırıyor ve vıjjjjjuuuyyyyy alıyo başını gidiyo :mrgreen: ama 2000 devirde son

r: :salut:
bence bu hız normal kamyon için...
hız sınırı 88 oldugu için ona sabitlemişler...Allah dan TR de değilim...orda olsa şehirler arası 88 ile çekilmezdi...burda en uzak şehir 50 km