kamyonumla 88 km hız geçemiyorum

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
bu ingilizler ne yapmışlar güzelim kamyona...88 i geçemiyorum....
kaymak gibi asfalt kamyonda canavar gibi ama 88 den bi gıdım yukarı çıkmıyor :pr::pr:
zaten boşta gaz verince 2000 deviri geçmiyordu...bi ibineliğin oldugunu anlamıştım...hele bu yüzden geçmiyormuş:jocolor::jocolor:

not: hava sıcaklığı da 15 derece mi ne :p :pl:

touring camın varsa küçük bir camla değiştir. arka tekerini 120 gibi ince bir tekerle değiştir. ön dişliyi bir diş büyütüp arka dişly.. HI? KAMYON MU?!?

Motosikleti
touring camın varsa küçük bir camla değiştir. arka tekerini 120 gibi ince bir tekerle değiştir. ön dişliyi bir diş büyütüp arka dişly.. HI? KAMYON MU?!?
arka tekerler (4 adet) 210 luk :queen: biraz inceltirsem iyi gider yanii :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------

+Açık hava filtresi ve 95 oktan benzin hızını değiştirebilir abi....:)

zaten benzin de ucuz doldur gitsin diyorsun :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------

olması gereken hıza ayarlanmış olabilir abi..
aynen öyle yapmışlar :pr: bir de kamyonda bayagı bir teknoloji var.... sagıyla soluyla da onyamıyorum...her tarafı kablo dolu... :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------

hız sabitleyicisi açıktır ;)

tr deki büyük araçlardaki gibi takografa benzer bir cihaz var....ama bunda öyle ehliyet koyma yeri felan yok.... üstüne cd gibi takılan kagıt var...ona yazıyo çiziyo bişeyler yapıyor... belki onu aradan cıkarırsam kamyonu özgürlüğüne kavuşturmuş olurum... :pl::p

Aynaları sök!''Sebebimsin'' tarzında yazı yapıştır.Haaaaa unutmadan şöyle afilli egzoz tak Akrapovic gibi. :queen:

onu çıkarırsan polis abiler cüzdanının canını çıkartırlar :p acayip fazla ceza yersin abi,onun yerine direksiyonun yakınında bi düğme aramalısın :)

Motosikleti
Aynaları sök!''Sebebimsin'' tarzında yazı yapıştır.Haaaaa unutmadan şöyle afilli egzoz tak Akrapovic gibi. :queen:

sol ayna zaten hızdan dolayı ayarı bozuluyor.... zaten ihtiyacım da yok...kimseyi geçemiyorum kiii 88 ile :pr: :p

milet yardırıp gidiyor... anca traktör neyim cıkarsa geçiyorum.... :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------

onu çıkarırsan polis abiler cüzdanının canını çıkartırlar :p acayip fazla ceza yersin abi,onun yerine direksiyonun yakınında bi düğme aramalısın :)

zaten en ucuz ceza 200 tl den başlıyor... valla o kadar çok ayar-kayarı varki...
iş yerinin önünde 2 hafta trafiğe cıkmadan oynadım kurcaladım...
dün de tamamiyle kullanmaya başladım.... dün 70 km lik bır yola gittim... geri dönerken yarı yolda gene sağını solunu kurcalarken bi tuşa bastım.... o sırada gazdan ayagımı çektim... gaz takılı kalmış gibi kamyon gitmeye devam etti....
öğrendimki hız sabitleyicisi de varmış... :queen:

daha neler vardır allah bilir... zamanla öğreneceğim...:)

Motosikleti
Kapışalım mı ? Alıyım anahtarını bi :)

sadece benim zimmetim de... parasını ben vermedimki...kapışmaya gerek yok buyrun alabilirsiniz :p:queen:
tabiiii böcük gibi ezilme riskinizi de unutmayınız efenim :pl: :queen:

yeni bircok arac bos vireste devir yapmiyir, audi a6 2500 devirde sabitliyor ama vitese atinca 200+ :) ama ben basmiyorum dabiiki :)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Takometre denen zımbırtı yüzünden olabilirmi. Bu arada kamyonun devir saati kaçtan başlıyor dikkatinizi çektimi :D Tork meraklıları icin büyük keyif.

Motosikleti
"ENGINE WARNING" ???

o hata hep var yahu... ben gelmeden önce full bakımdan geçirmişler...ondan başka bir hata daha veriyor...abs air bilmem ne hatası...200 km dir kullanıyorum bir sorun yok... frenleri de tutuyor... 88 i geçmiyor o kadar...:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:55 ----------

yeni bircok arac bos vireste devir yapmiyir, audi a6 2500 devirde sabitliyor ama vitese atinca 200+ :) ama ben basmiyorum dabiiki :)
bu kamyonunkini bilerek 88 e sabitlemişler..onun için de devirle uğraşmışlar sanırım...
boşta gaz verdiğimde 2000 devirden sonra kesiciye girer gibi mırın kırın ediyor...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------

japon malı almazsan böyle olur işte şimdi uğraş dur :p

iş yeri uğraşsın dursun... baaane...:p
zaten kamyonun kapı kilitleri bozuk... 2 hafta önce 400 tl lik 2 tane malzeme caldılar...
ondan sonra parça aradık durduk bulamadık....hala da arıyoruz...
bana kalsa doç as950 aldırırdım....:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------

Takometre denen zımbırtı yüzünden olabilirmi. Bu arada kamyonun devir saati kaçtan başlıyor dikkatinizi çektimi :D Tork meraklıları icin büyük keyif.
valla hacı devir 0 dan başlıyor...takoğraf değilde ona benzer başka bir cihaz daha var...hep onun yüzünden bunlar...:p
1200 devirden sonra turbo devreye giriyor 1500 de çıldırıyor ve vıjjjjjuuuyyyyy alıyo başını gidiyo :mrgreen: ama 2000 devirde son :pr: :salut:

bence bu hız normal kamyon için...

hız sınırı 88 oldugu için ona sabitlemişler...Allah dan TR de değilim...orda olsa şehirler arası 88 ile çekilmezdi...burda en uzak şehir 50 km :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar