Kamyonculardan Nefret Ediyorum.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.

Bence çok ucuz atlatmışsın. İki kamyonunun arasındayken kaza yapıp hala tek parçaysan; etrafında ne kadar dilenci varsa bol keseden para dağıt, hayır kurumlarına bağış yap, yaşlılara yardım et, vs.

Olayı anlattığın şekilden anladığım kadarıyla gereksiz risk almışsın ve normal yollarında giden kamyoncuların da başını az kaldı hukuki ve vicdani olarak belaya sokacakmışsın. Kendi kollarından veya bacaklarından bir veya daha fazlasını veya hayatını yolda bırakarak kendini ve seni seven aileni de az kaldı mahvedecekmişsin. Bence 4. uyarıyı son uyarı olarak al. Ben 30 yaşına kadar özellikle motor almadım, arada sağda solda sürüyordum. İnsan 25'inden sonra gerçek mantığa kavuşuyor. Bari oraya kadar dayanmaya çalış.:)

Tekrar geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
geçmiş olsun diyorum ama senin de biraz düşünmeni diliyorum
koruma normalde kullanmıyorum diyorsun-hata 1
4.kazam diyor ve gülebiliyorsun-hata 2
deneyimsiz olduğun belli ama hala 2 kamyonun arasından geçebiliyorsun-hata 3
büyük harfle yazı yazmak yasaktır-hata 4

umarım gerekli dersi almışsındır
bundan sonra daha "emniyetli" motosiklet kullanman dileği ile

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok bilmiş arkadaşım....

.................................

Son düzenleme:

asm

bununla geçmiş olsun
4. kazanız ise iyi bir iç muhasebe yapmak lazım herhalde bu saatten sonra

Kamyoncularun,dolmuşçuların nasıl hareket ettiğini bile aralarına girmemek lazım,hele hele ticarilerin sağından hiç gitmemek lazım!

Bİ De GÜlÜyor! Senİn Gİbİler YÜzÜnden Motosİklet Tutkunlarinin Adi KÖtÜye Çikiyor. Kamyoncunun Sucu Ne! İkİ Kamyonun Arasindan Gecmek Mİ Marİfet!senİn Gİbİlerİne Bİnmek İÇİn Bİsİklet Bİle Verİlmemelİ.mİllet Bİ De "gecmİŞ Olsun"dİyor Ya,adam "4. Kazam" Dİyor,"İkİ Kamyonun Arasindan Gectİm" Dİyor.

aslinda arkadaslar bu kazada arkadasimiz suclu olabilir ama kamyoncular ve oto busler cok tehlikeli kamyoncu ve otobuscu tanidiklarim var bazen konusuyoruz (motosikletler umrumuzda degil diyorlar gecsinler aradan sagdan soldan ben kendime bakarim onlar dikkat etsin)gibi konusuyorlar sizler yine de kamyonlarin yanindan gecerken dikkat edin bilhassa otobüsler.

geçmiş olsun diyorum ama senin de biraz düşünmeni diliyorum
.......
büyük harfle yazı yazmak yasaktır-hata 4

umarım gerekli dersi almışsındır
bundan sonra daha "emniyetli" motosiklet kullanman dileği ile

4.Hata konuYla cok ilGili he:cherry: Geçmiş oLsn ArkadasM...en kısa zamanda iyileşirsin in$:cat:

Bİ De GÜlÜyor! Senİn Gİbİler YÜzÜnden Motosİklet Tutkunlarinin Adi KÖtÜye Çikiyor. Kamyoncunun Sucu Ne! İkİ Kamyonun Arasindan Gecmek Mİ Marİfet!senİn Gİbİlerİne Bİnmek İÇİn Bİsİklet Bİle Verİlmemelİ.mİllet Bİ De "gecmİŞ Olsun"dİyor Ya,adam "4. Kazam" Dİyor,"İkİ Kamyonun Arasindan Gectİm" Dİyor.

ali yıldız : karaburuna katılıyorum benim bi kuzenim motor sevdamız aynı zamanda başladı diyebilirim yada aynı dönemlerde aldık o ilk önce ehliyet aldı bende hala ehliyet yok şimdiye kadar hastanelik olacak şekilde 2 kaza geçirdi 4 tane kaza yapmış gene kazası var ufak tefekleri saymıyorum bense allaha çok şükür kaza yapmadım.
çünki ben geçer diye 2 kamyon arasına girmedim, önünü ve ya arkasını kaldırmaya
tarfikte çalışmadım, artislik olsun diye makas atmadım, bişey olmaz diye korumasız binmedim, önüme ne çıkacağını bilmeden deli gibi basmadım
ben 32 yaşında motora başladım o 21 yaşında

Mesajlarını neden sildiğini ben de merak ettim!

Unutma ki kamyoncular da sizin gibilerden nefret ediyorlar...

En az 40 tonluk iki makina arasında saklambaç oynamak simulasyondaki oyunlarda bile yok !!

Daha dün kamyon motora ne yapıyor kare kare gördük işte!

Aferin!

Moderatör (forrap)
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Gelecek yorumları kaldıramayacak düzeydeyseniz mesaj yazarken iki kere düşününüz.Başlıktaki bütün mesajlarınızı silmişsiniz,topicin de bir amacı kalmamış.Bu seferlik bir şey demiyorum,ancak tekrar başlık açıp yazılarınızı silerseniz yaptırım uygulamak zorunda kalacağım.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar