Kamyoncu dayı hakkında

Dün 20:10 civarı arkadaşımla kafamızın atması sonucu biraz yol yapalım dedik. Demez olsaydık. Donduk :)
Herneyse çıktık yola sündük bir tırcının arkasına ısına ısına gidiyoruz, bir ara tırcı çok yavaşladı sollamak zorunda kaldım. Baktım çok soğuk rüzgar vuruyor yavaşladım tırcının arkasına giriyim yine diye. Girdim fakat tırcı dayım bir sol şerit yaptı sonra kendi şeridine tekrar girdi neyse biraz daha yol aldık bu şekilde sonra 4'lü yaktı söndürdü bende korktum solladım yoluma devam ettim. Soruma gelelim, tırcı altına girerim diye korktu o yüzden mi böyle yaptı yoksa sırf gıcıklık mı acaba ? Başına gelen var mı böyle bir olay ? Aklıma takıldı. İyi forumlar.

Adam süreki onu takip etmenden kıllanmıştır. Memleketin hali kötü, adam haklı bence. Araba olsun motor olsun adam sürekli arasından gitmenden rahatsız olabilir. Ne malum ilk molasında adamı gasp etmeyeceğin? olamaz mı? bu ülkede herşey olur.

Çalıştığım firmadaki tır şöförü arkadaşlar öyle şeyler anlattılar ki duysan inanmazsın. En basitini söyleyeyim: Adamın tırını çalmışlar 30sn de :)
Koskoca tırı çalmışlar bak. Yolu karıştırmış, adres sormak için bir fabrikanın karşısında durmuş. Tırı çalışır halde bırakmış garibim.
Fabrika güvenliği tırdan en fazla 20-30mt uzakta diyor. Tam adresi sorarken güvenliğe tırın motorunun sesini duymuş. Bir bakmış tır gidiyor... :) Peşinden koşmuş ama nafile. Öyle jason statham filmleri gibi olmuyor gerçek hayatta.
Tırı bulmuşlar sonra ama yüklü mal komple gitmiş.

O yüzden gece vakti kimseyi takip etmeyin, insanları kıllandırmayın :)

Son düzenleme:
İki ihtimal geldi aklıma, birincisi, sizin de söylediğiniz gibi altına girersiniz, başına bela açılır vesaire... İkincisi, taşıdığı değerli bir yük, ne bileyim türkmenlere ilaç (!) vs taşıyor olabilir. Açıkçası kendimi TIR şoförünün yerine koyduğumda "ben de tedirgin olabilirdim" diye düşünmedim değil.

Tabi sırf gıcıklığına "ba ba ba benim rüzgar tünelimden yararlanıp ısınıyorlar" demiş olabilir ki küçük bir ihtimal.

Evet SuleymanE; haklısın kıllanmış olabilir.
İnshroud; bundan sonra kamyoncu dayıları takip etmiyorum.
Darkcity2000; amin cümlemize inşallah :)

Tekeriniz düz bassın :)

Tırcılar öyle motorculara kıl oluyor adamda 12 tane disk fren bi fren koysa altına gircek tuttu adamın önüne bişey geldi asıldı frene tepki sürenle durabilcekmisin

Týrcýlar öyle motorculara kýl oluyor adamda 12 tane disk fren bi fren koysa altýna gircek tuttu adamýn önüne biþey geldi asýldý frene tepki sürenle durabilcekmisin

Haklısın duramam, ama görüyorum duyuyorum bu şekilde kilometrelerce yolculuk edenler var. Havanın soğuk olması nedeniyle faydalanayım dedim biraz. Yoksa zaten uğraşmam. Bundan sonra donayım ama bir daha girmem hiç birinin arkasına. Teşekküler yorumlarınız için.

dün yoruldum arkadaşıma verdim motoru artçı olarak geçtim oda aynısını yaptı bağırmamla solladı geçti biraz üşüyün altında kalmsktsn iyidir scania fren testlerini izleyin frende ne kadar iyiler bakın

Motosikleti
Hero X Pulse 200
yaptığınız şey tehlikeli, yanlış birşey olduğu için tırcı doğru olanı yapmış. tırın altında kalıp ölseniz tırcı dayının başına bir sürü dert açılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar