Kamyon ve TIR ların kör noktalarına dikkat! Kamyonun altında kaldılar

3 genç kadının bindiği motosiklet, trafikte duran kamyonun önünden dönüş yapmak istedi. Motosikleti fark etmeyen Çinli sürücü, kamyonu hareket ettirince ise olanlar oldu.

YERE DÜŞEN BİR KİŞİNİN BACAKLARI EZİLDİ

Devrilen motosiklet kamyonun önünde sürüklenirken üzerindeki 3 kişi de yere düştü. Kamyon kadınlardan birinin bacaklarını ezerken, diğerleri ise aracın altında kalmaktan şans eseri kurtuldu. Bacağı kırılan kadın hastaneye kaldırılırken, sıyrıkları bulunan diğer 2 kadın ayakta tedavi edildi.

Kaynak: ensonhaber.com

Ekli dosyalar

• tir-kor-noktasi.jpg
    tir-kor-noktasi.jpg
    80.9 KB · Görüntüleme: 21,218
Allahım böyle kaza ve musibetleri tüm motorculradan uzak tut. Motor kazası sonucu bacak kırılması nedir iyi bilirim. Aradan 9 yıl geçti halen diz eklem kırığım düzelmedi. Hele soğuk geçen bu kış günlerinde o kaza sonrası acı hergün dizimde hissediyorum.

DKN

Allahım böyle kaza ve musibetleri tüm motorculradan uzak tut. Motor kazası sonucu bacak kırılması nedir iyi bilirim. Aradan 9 yıl geçti halen diz eklem kırığım düzelmedi. Hele soğuk geçen bu kış günlerinde o kaza sonrası acı hergün dizimde hissediyorum.

geçmiş olsun dostum. koşabiliyomusun ?

benimde kalçam kırık 8 yıldır.hiçbişey eskisi gibi değil,eklem kırıkları berbat bişey:pale:

geçmiş olsun dostum. koşabiliyomusun ?

Koşmayı bir yana bırak yarım saatten fazla ayakta kalayım bacağım uyuşmaya başlıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:35 ----------

benimde kalçam kırık 8 yıldır.hiçbişey eskisi gibi değil,eklem kırıkları berbat bişey:pale:

Malesef. Allahım şifasını versin inşALLAH.

Kavşak ve viraj içlerinde tır veya ağır vasıtaların iç veya dış kısmına kesinlikle girmeyin. Kaldırım ve araç arasında kalıp hayatınızı kaybetmenize sebeb olur!!! Uzun yıllar önce bir arkadaşım viraj içinde tır altında kalıp feci şekilde can verdi. Allah cümlemizi kaza ve beladan uzak tutsun.
Motosiklet kullanıcıları en üst seviyede dikkatli ve uyanık olmalı.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Admin haberi ensonhaber.com sitesinden almış.ensonhaber.com da izlenme oranları artsın diye abartılı abartılı bir şey yazmış.Bizim millet böyle insanların ağır yaralandığı kaza görüntülerine bayılıyor malum.Ama kaza gerçekte hiç te bu saçma sapan haber sitesinin abarttığı gibi değil.Tır kimsenin bacaklarının üstünde geçmiyor.Zaten bacaklarının üstünden 20 ton geçen insan öyle ayağa kalkamaz,tuz-buz olur kemikleri.

Video'nun altında şöyle yazıyor.;
"One of the women suffered a minor injury to her knee, while the other two got away without a scratch."

Kadınlardan biri dizinden hafif şekilde yaralanırken diğer kadınlar kazayı çizik almadan atlattı.

Suç tamamen motosiklette.Tır,kamyon gibi yüksek araçlar kabinlerinin yarım ila bir metre yakınlarını göremezler kör noktası bol araçlar...Bu araçlara çok yaklaşmamak lazım.Zaten bunu burada defalarca belirttik.Bu kadınlar kazadan bu kadar ucuz kurtuldukları için çok çok şanslılar.Üç kişi bir motosiklete binmek ayrı bir öküzlük o konuya hiç girmiyorum.

Tır kamyon otobüs vb. yüksek araçların kör noktaları çok fazladır. Özellikle şöförün çaprazı sağ ön ve köşe sağ sol diplerine girmemeye çalışın kesinlik baksa bile göremez. ÖZelliklede marka belirtiyim Scania Volvoların dibine girmeyin çok yüksek araçlar olduğu için dibindeki binek araç bile çok zor görünüyor aman dikkat edin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorcu %100 suçlu. Trafik hareket etmeye başladığı anda kamyonun önüne ve kör noktyaya girmenin nasıl bir mantığı var anlamadım..

Yahu Birde Yerde Karmı var Buzmu nedir ve vızır vızır motosikletler...Tam Düşmelik...:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar