Kamyon Vagon'u Çekerse!

Hayırlı aksamlar.Kendim çektiğim bu kareyi sizlerle paylaşıyorum hiç bir yerden alıntı değil bunu görünce şok oldum:mrgreen:İlgiç ama gercek olan bu olay hakkında yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum :queen:

e03251343.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çeken Mercedes Axor 2528 280Hp :cherry: Yetkili servisinde çaıştım:bounce:

Evt haklısın mercedes amblemi vardı :=)

yok sinan abi Şaka falan değil :mrgreen:

O vagon olsa olsa 10 tondur, demiryolu üstündeki 10 tonluk vagonu 4-5 kişi kolayca itebilir, Axor haydi haydi çeker.

belgesel kankalında izlemiştim
özel
üretim kamyon onlar farkındaysanız tekerlekler havada biraz..demiryollerı için özel versiyon kapişş

aynen hiçmi görmediniz demiryollarının tamir vb için kullandığı araçtır kendisi ayrıca wolksvagen transporter gördüğünüzde ne yapağınızı merak ediyorum :):)

Tren raylarında sürtünme yok denecek kadar az olduğu için rahat gider.Mercedes axora gelirsek bizim dükyanda var 6-7 tonluk mal getiriyor banamısın demiyor:)

Moderatör
Askerde unimoglar vardı, Mercedes tabiki de.. Çok güçlü kamyonlardı. Ve bildiğim kadarıyla lastiklerini çıkardığınızda demiryolunda gidebiliyordu. Belkide biri uydurdu ben öyle hatırlıyorum ama imkansız değil :)

Çocukluğumuz tren istasyonlarında saklambaç oynayarak gecmişti. Bu aletlerden çok gördüm. Özel yapımdır bunlar. Tekerleklerının arkasında(iç taraflarında) rayların uzerlerınde gidebilmek ıcın vagonlardakı tertıbat vardır.rayların uzerındeyken tekerleklerı bos doner , ama demırden tekerleklerıyle patınaj bıle ceker raylarda:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar