Kamyon Sürücüsü Seyir Halinde iken Motosikletliyi Sopa ile Kovaladı

Yurt dışı bazı motosiklet kullanıcılarının yanlarında pistol, kesik çifte, pompalı v.s. taşıdığını izlediğimiz bolca filmin aslında gerçeklere dayandığını ve hatta o gerçekliğe yaklaştığımızı bilmek bizi modern mi yapıyor, yoksa gelişmiş bir ülke/toplum olmaya doğru ilerlediğimizin kanıtı mı?

Yurt dışı bazı motosiklet kullanıcılarının yanlarında pistol, kesik çifte, pompalı v.s. taşıdığını izlediğimiz bolca filmin aslında gerçeklere dayandığını ve hatta o gerçekliğe yaklaştığımızı bilmek bizi modern mi yapıyor, yoksa gelişmiş bir ülke/toplum olmaya doğru ilerlediğimizin kanıtı mı?

Hedef 2023. :)

LlB88j.png

Ben bu olayı bu resimdeki mevzuya benzetiyorum izlediğimiz 20 saniyelik bir kare ne öncesini biliyoruz ne sonrasını.. belki öncesini izlesek kamyoncuya bile hak verebiliriz.. izlediğimiz sadece rta kısmından 20 saniyelik bir kare.. aynı resimdeki gibi..

http://3.bp.blogspot.com/-IFjqBtJbJ.../medya-size-gostermek-istedigini-gosterir.jpg

Ben ilk izlediğim de acaba ne oldu sormuştum kendime. Başka sora olmayınca olayın başı biliniyor diye düşündüm.

Sadece videoya göre yapılmışsa senin yorum hariç diğerlerinin hiç bir değeri yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar