Kamuflaj kaplama

Arkadaşlar ve abiler selamlar, benim sorum kamuflaj kaplama ile ilgili. Acaba istanbul'da böyle bir malzemeyi nereden bulabilirim büyük ebatta veya normal ebatta kamuflaj ? Sanırım sticker oluyor büyük olarak. İstanbul'da imç'ye gittik, mercan yokuşuna bulamadık. Hatta sele kaplama için güzel ve çılgın desenli vinlex malzeme de aradık yok. Yardımcı olabilecek var mı acaba ?

Vinlex olmaz.Ayrıca öyle enteresan desenlisi yoktur sanırım.

En iyisi baskıcılara sticker yaptırmak.Çok güzel işler çıkartıyorlar.Bir arkadaş komple depoyu kaplattı.Epey dayanıyor. Bozuldu mu da tekrar yaptırılabilir.

:D teşekkürler herkese. Çılgın desen dediğim yani geçenlerde osmanbey tarafında görmüştüm böyle mizah karakterlerinin olduğu bir şey veya onun gibi çizgi karakterler vardı vinlex üzerinde adam seleye onu kaplatmış.

Çılgın desenlisini bilmiyorumda, doğru düzgün bi sele kaplama malzemesi oto koltuk döşemecilerinden bulunabilir.

Evet aslında onları da araştırmak lazım. Bakacağım, olmadı en kötü burada bir yerde okumuştum motosay var onlar iyi yapıyormuş bu işleri düz siyah kaplatıcam. Alt tarafı sele zaten :)

Hazırda kamuflaj densenli vinil kaplamaya hiç denk gelmedim.Olduğunu zannetmiyorum. Dijital baskı yapan yerlerde , dış cephe için olan vinile yazıcı ile kamulaf desnei yaptırabilirsiniz.

Sele için , Beyazıt meydanı gedikpaşada deri toptancılarını sorun. sele kaplayabileceğiniz her türlü deri , güderi ve suni deriyi parça olarak alabilir, yine aynı yerde bulunan lazer çizimcisi 2 atolyede Tiff formatındaki her türlü çizim, yazı veya resmi lazer yakma yönetmiyle deriye işletebilir. Bu da yetmezse yine aynı yerde deriyi farklı farklı renklere boyatabilirsiniz.

dostum kaplama değilde komple HAKİ yeşiline boyasan ve araya hafıf hafıf desen verıl siyah ile renklendırsen daha ıyı olur gıbı sankı,
en ustede ister parlasın dıye vernık ıstersen mat kalsın dıye vernık atabılırsın,

Koltuk kılıfı ıcın cevabını DELİ ÇERKEZ vermiş zaten...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar