KAMPım geldi..bol foto var tıklayınca az bekleyin..

kamp fotoları süper tabiatla iç içe bir başka güzel emeğinize sağlık

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Enduru Bunun Için Icat Edilmiştir Başka Ne Söylenebilirki Teşekkürler

aman hocam ne yaptınız öyle siz, yeni 4. Murad alkol ve tütün yasasını duymadınız galiba neredeyse içki şişesini gösterene bile para cezası verecekler yanarsınız valla mazallah ::ranntign

şu inek muhabbetinde aşagı düşşede akşam mangal şenlense felan demişin sonrada inet otobanına kamp kurmuşuz demişin

abi ilk aklıma geleni yazıyorum

kör istedi 1 göz allah ver 100 göz birini devirip yeseydiniz yaaa

allah muhabbetinizi arttırsın güzel gezi tebrik ederim

abi süpersiniz çok güzel gezi olmuş eminim çok eğlenceli olmuştur paylaşım için teşekkürler:cat:

gezi dedigin budur arkadaş 10 numara bir ben gezemedim şöyle kamplı mamplı:cat:

bacanaaım yine yapmışsın yapacağını, yine bir arap kadri klasiği ile baş başa bırakmışsın bizi, tebrik ederim :rendeer:
dikkat et rozi seni terketmesin diyecem ama, günlerce piskilet peşinde gitti, döndü keçi gibi tırmanmadığı yer kalmadı (hemde bu ilk değil kim bilir kaçıncı), belkide sevgilin mazoşist o da seviyo bu yaptıklarını ki aranız her zaman çok iyi, birlikteliğiniz ve dengeniz daim olsun inşallah.

Güzel gezi, güzel paylaşım,teşekkürler.Devamını bekleriz.
Aklında bulunsun arazide veya patika yollarda durduğunda motoru yolun ortasında durdur.sonra yolun durumuna göre sağa veya sola alırsın.Yolun eğiminden dolayı ayağın yere basmaz motoru devirir ayağın altında kalır dikkat et.Akıl vermek gibi olmasın başıma geldi devirmedim ama artçım olmasaydı devirecektim.

arabım kadrim eski asfalt yeni offroadcum. bak müsait olamıyorum bensiz gidiyorsun çok içerliyorum bu işlere. Üstelik yetmiyor resimleri siteye koyup 10 numara anlatımla iştahımı iyice kabartıp hasetimden çatlatıyorsun. çok fena oluyorum çooook. yapılır mu bu bana beeee

grçekten imrendim harika bir etkinlik yapmışsınız teşekkurler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok muhteşem kamp olmuş kadri kardeş resimler anlatım,manzaralar motorlar herşey süper ama en süper olanda sizlersiniz yoksa nasıl görürdük manzaraları

mükemmel bir gezi olmuş yaa çook güzel bir ortam bulunmak isterdim gerçekten...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar