Kamp yeri tavsiyesi olan var mı?

Arkadaşlar İstanbul civarında motorla gidebileceğimiz temiz aile yeri ama kamping olmayan çadır kurabileceğimiz sakin ancak kamp ihtiyaçlarımızı da giderebileceğimiz denizi hoş bir yer var mı acaba?
Kilyos, Şile ve Ağva kalabalık diye düşünüyorum.
Siz ne dersiniz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uzun yolu göze alabilirsen Saroz körfezinde Eriklice,Güneyli,
Çanakkale şehitler abidesi yanında morto koyu

Üstadım aynız sıkıntıdan muzdarip olduğum için bende epey araştırmıştım...

1. Kapıdağ yarıdaması....

Feribotla bandırmaya oradan 15 dakika sonra erdek ve kapıdağ yarımadasındasın...tüm yarımada kamp alanı gibi zaten, istediğin yerine kamp kur...yakındaki köylerden her ihtiyacını karşıla....marmara denizi karadenize göre daha sakin ve yüzülebilr nitelikte. yarımadanın ucundaki köyler açıkta kaldığı için kocaman plajlar var ama çok dalgalı.. Arkada kalan köylerde deniz daha güzel ama biraz kalabalık...ben iki defa gittim kamp için.....

2. Marmara Adası...

Bu adanın cennet gibi koyları var...köylerinde aşırı kalabalık yok plajlar koylar bomboş ve tertemiz. Ada da yeşil ve güzel bir ada. üstelik ucuz...

Bu adaya da önce feribotla bandırma oradan erdek ve erdekten arabalı feribotla motorunla geçiş yapabilirsin ya da Direk Tekirdağ 'a ve oradan yanılmıyorsam hergün 15:00 da bir feribot var direk bu adanın topağaç köyüne giden..(Ayrıntıları İstanbul Seyahatten öğrenebilirsin)

Selamlar Kolaylıklar

uzun yolu göze alabilirsen Saroz körfezinde Eriklice,Güneyli,
Çanakkale şehitler abidesi yanında morto koyu

Eyvallah. Ancak uzak olmasından ziyade iki kişiyiz, yükümüz olacak ve motorum keeway 150 Süperlight bu açıdan düşündürücü.
Tavsiye için teşekkürler, yine de düşücem.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:27 AM ----------

Üstadım aynız sıkıntıdan muzdarip olduğum için bende epey araştırmıştım...

1. Kapıdağ yarıdaması....

Feribotla bandırmaya oradan 15 dakika sonra erdek ve kapıdağ yarımadasındasın...tüm yarımada kamp alanı gibi zaten, istediğin yerine kamp kur...yakındaki köylerden her ihtiyacını karşıla....marmara denizi karadenize göre daha sakin ve yüzülebilr nitelikte. yarımadanın ucundaki köyler açıkta kaldığı için kocaman plajlar var ama çok dalgalı.. Arkada kalan köylerde deniz daha güzel ama biraz kalabalık...ben iki defa gittim kamp için.....

2. Marmara Adası...

Bu adanın cennet gibi koyları var...köylerinde aşırı kalabalık yok plajlar koylar bomboş ve tertemiz. Ada da yeşil ve güzel bir ada. üstelik ucuz...

Bu adaya da önce feribotla bandırma oradan erdek ve erdekten arabalı feribotla motorunla geçiş yapabilirsin ya da Direk Tekirdağ 'a ve oradan yanılmıyorsam hergün 15:00 da bir feribot var direk bu adanın topağaç köyüne giden..(Ayrıntıları İstanbul Seyahatten öğrenebilirsin)

Selamlar Kolaylıklar

Eyvallah. Güzel bu güzel ve öncelikli oldu... Kamp parası yok sanırım.

arkadaşım benım aılece gıdıp hayran olduğumuz yer saroz körfezi kabatepe lmanı mılli parkı şiddetle tavsiye ederım
tekırdağ üzerınden devam edıyorsun 386 km re
5,5 saat yol sürüyor molalı
elektırık bol wc ve bol duş yerleri ücretsız
camlık içide kamp alanı gecen sene 20 tl idi
denız cok cok temız
bulasık ve camasır yıkama yerleri ücretsiz
sana ait buzdolabı
sessiz aile ortamı
senın gıbı istanbul içinde gecen sene bende aradım ama pişman oldum .

4-5 sene önce Balıkesir Erdek'te "Ocaklar" diye bi kasabaya gitmiştik..günübirlik gittiğimiz için kamp yerleri falan var mı yokmu bilemiyorum ama denizi harika..tavsiye ederim..:wiinkk:

Dğer yerleri kamp olarak pek bilmem ama geçen hafta ilk defa iğne adaya kamp kurdum gerçekten çok güzeldi kamp alanında vc su gibi ihtiyaçlarını giderebiliyorsun.
arada bir yol ve diğer tarafı deniz az ilersi zaten merkez yüriyerek akşam gezmeleri yaparsın:)
karnını uygun fiyata doyuruyorsun yok kendim birşeyler yapıcam dersen A-101 var istediğini alıp kendine bir mangal ziyafeti çekebilirsin :)
iti kopuğuda yok çogunlukla kalabalık aileler yada bizim gibi çekirdek aile var.

Kamp parasıda vermiyorsun (nerde beleş oraya yerleş) :queen:

4-5 sene önce Balıkesir Erdek'te "Ocaklar" diye bi kasabaya gitmiştik..günübirlik gittiğimiz için kamp yerleri falan var mı yokmu bilemiyorum ama denizi harika..tavsiye ederim..:wiinkk:

Bende hiç öyle hatırlamıyorum nedense Erdek Ocakları deniz analarının çokluğu ile aklımda kaldı :) hatta gözüme çarpmıştı bir tanesi o tatil zehir olmuşdu.ağva olabilir bence yalnız biraz tuzlu kaçabilir.

Ocaklar, Erdek'in kumsalı ve tatil mekânlarıyla ünlü mesire yeri ve beldesidir. Ocaklar Beldesi, Bandırma'ya değil, Erdek ilçesine bağlıdır.Eşine az rastlanan güzellikte kumsalı ve denizinin çekiciliği ile yaz sezonunda büyük bir hareketlilik kazanır. Sahil şeridinde lüks oteller, eğlence mekânları ve çay bahçeleri bulunur :rendeer:

Kaynak:Wikipedia

Moderatör
Avrupa yakasındaysan Yenikapı'dan, Anadolu yakasıdaysan Pendik yada Eskihisar'dan feribota binilir.
Eskihisar'dan Topçular'a geçilir Yalova'ya 12 Km. diğer iki seçenek de ise direk Yalova şehir merkezine gelinir.
Yalova'da Tigem'e gidilir, denize sıfır küçük evlerde geceliği 40 liraya ev kiralanır, yada yönetimden izin alınarak cüzi bir miktar karşılığı çadır kurulur.
Veya Çınarcık'a gidilir, alabildiğine sahil ve çadır kamp yeri olduğundan istediğiniz yerde çadır kurulabilinir.
Yalova Çınarcık arası 15 Km.
Veya Çınarcık'tan 5-6 Km yol gidilerek Şelale'ye çıkılır, şelale etrafından ormanlık alanda çadır kurulur, gündüzleri şelaleye girip serinlenir.
Yine veya Çınarcık'tan Esenköy'e geçilir, çok güzel sahili ve çadır alanları vardır.
Tüm bu bahsettklerimi, Yenikapı'dan Yalova'ya feribotla 1 saatte gelip, en fazla 30 km yol katedip yapabilirsiniz.

Herkese teşekkürler. Gerçekten yol tarifleri ve eksiksiz açıklamaları ile süpersiniz... :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar