KAMP YER ÖNERİLERİ

Arkadaşlar merhaba.
Kısmet olursa bayramın son günü eşim ile beraber ege bölgesinde tatil planlıyorum.yeni yoldan gideceğim. ortalama 8 günlük bir kamp düşünüyorum dönüş yolu ayvalık edremit çanakkale tekirdağ üzeri olacak. Sizden ricam bu rota üzerinde il il gezerek. güzel ücretli wc duş olan ama abazaların olmadığı kimsenin kimseye karışmadığı denizi güzel ortamı güzel en fazla bir yerde 2 gün kalabileceğim kamp alanları önerilerinizi almak.
Not: Aydın tarafınada gidesim var ilk kalacağım yer orasıda olabilir. Önerilerinezi bekliyorum. Teşekürler

kamp alanlarına çok ilgi var spontan gideceksen yer bulamayabilirsin.

Motosikleti
D400
Cok fazla kamp alanı var, eşin ile gideceksen mutlaka resmi sitesi olan ve sezonluk kiralanabilen yerlere git. oralarda daha az abazan insanlar oluyor.

ve mutlaka rezervasyon yap, su an kamp alanları bile full cekiyor almıyorlar.

Kuşadası, kesinlikle önder kamping, çok memnun kalırsınız,dediğiniz gibi kimse kimseye yan gözle bakmaz,oradan isterseniz 10 km ileride Davutlar'a gidip sevgi plajında denize girebilirsiniz, çok güzel bir yer orası, Önder camping internete yaz irtibata geçip rezervasyon bile yaptırabilirsiniz ve hesaplı bir yer,tavsiyem olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar