Kamp tavsiyesi!

selam arkadaşlar.. umarım topiği yanlış kısıma açmıyorumdur.Ben ve eşim 1-2 günlük kamp,gezi ortamı düşünüyoruz.(motorsikletle tabii ki :p ) Çanakkale deyim ve bana tavsiye edebileceğiniz,çadır kurabileceğimiz bir ortam buralarda veya ç.kale ye yakında olabilir (en fazla 100-150 km civarı ) .Lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler....

"blackhawk",arkadaşım! Eşim Biga'lı. Oraya bağlı Kemer diye bir balıkçı köyü var. İki yazdır kayınpederin kiraladığı bir pansiyon dairesine gidiyoruz.Acayip sakin ve güzel bir yer.Tavsiye edebilirim.

DARKDIAMOND' Alıntı:
"blackhawk",arkadaşım! Eşim Biga'lı. Oraya bağlı Kemer diye bir balıkçı köyü var. İki yazdır kayınpederin kiraladığı bir pansiyon dairesine gidiyoruz.Acayip sakin ve güzel bir yer.Tavsiye edebilirim.

kaç sene önce gittim çakallar ve güzel bir koydan başka birşey yoktu

DARKDIAMOND teklifini değerlendirmek içi yarın oraya gidip bakacağım.Teşekkürler

DarkArchAnGeL' Alıntı:

abi çakallar derken hayvan olanındanmı yoksa çakal diye tabir edilen insanlardanmı bahsettin..:silent: :queen: :queen:

Son düzenleme:
DarkArchAnGeL' Alıntı:

Değişik mekandan bahsediyo olmayalım? Çünkü geçen sene burası ortalamanın üzerinde büyüklüte bir balıkçı köyüydü.:silent:

DARKDIAMOND' Alıntı:
Değişik mekandan bahsediyo olmayalım? Çünkü geçen sene burası ortalamanın üzerinde büyüklüte bir balıkçı köyüydü.:silent:

yok hajım balıkçı köyünden 25 dklık yol mesafesinde başka bi yer var kimsede bulunmaz eskiden öleydi en azından en son pansiyon tesisleri yapılıyordu

DarkArchAnGeL' Alıntı:
yok hajım balıkçı köyünden 25 dklık yol mesafesinde başka bi yer var kimsede bulunmaz eskiden öleydi en azından en son pansiyon tesisleri yapılıyordu

Çözdüm söylediğin yeri.Bir fabrikanın sosyal tesislerinin olduğu sapa bir koydan bahsediyorsun.Kemer'in içinden yürüyerek 30dk.'dan fazla.O koya köyü teğet geçip gidiyosun.Zannedersem köyü pas geçmişsin.İçeriye girdikten sonra ileride balıkçı barınakları,köy meydanı ve plajı var.İdare eder bir yerdir.Bidaha kine köyede bi uğra istersen.Köyün içinde bir çaybahçesi gibi biryer var acayip ucuz.Bigün oturdum 50ytl'lik hesaba 11ytl verdim adam tepkimi yanlış anladı."Çokmu abi?" diye sordu.:queen:

DARKDIAMOND' Alıntı:
Çözdüm söylediğin yeri.Bir fabrikanın sosyal tesislerinin olduğu sapa bir koydan bahsediyorsun.Kemer'in içinden yürüyerek 30dk.'dan fazla.O koya köyü teğet geçip gidiyosun.Zannedersem köyü pas geçmişsin.İçeriye girdikten sonra ileride balıkçı barınakları,köy meydanı ve plajı var.İdare eder bir yerdir.Bidaha kine köyede bi uğra istersen.Köyün içinde bir çaybahçesi gibi biryer var acayip ucuz.Bigün oturdum 50ytl'lik hesaba 11ytl verdim adam tepkimi yanlış anladı."Çokmu abi?" diye sordu.:queen:

uzun zamandır gitmediğim için unutmuşum köyü :)

KOCATEPE tarafında kum hotel'in yanında mahir amca'nın işlettiği kum mocamp var biz her sene uğramaya çalışırız.. şimdi tam zamanıdır oraların..

çanakkale'yi pek bilmem ama umarım çok uzak değildir. Ayrıca yanında sadece kıyafet götürmen yeterli extra bir yük sorunun olmaz..

valla ben Çanakkale ye gittiğim zaman yeniköy papaz plajı (hatırladığım kadarıyla) denen yere gıderdım cadır kurmak için alan çok ama tuvalet veya duş alacak yer yok pek. ama denizi hoşuma gidiyo soğuk olurdu genelde.

Konuyu takıp edıyorum ıstanbuldan ayvalıga kadar rota uzerı kamp kurmayı dusunuyorum .
Her gun farklı bır yer seklınde .

Kuçukkuyudaki Gülhan'ı çok severim.
çiçekli bahçeyi de öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar