kamp sobası yada ocağı

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
ustteki videodaki gibi yaparsan uzun vade yaniyor kamplarda kullananlar oluyordu matkapla bile delen oluyor ama dersen bende alet edavat yok o zaman alttaki video gibi odunu,kutugu 4 e bolerek ortasini doldurduktan sonra tel ile baglayarak yapabilirsin ustten ve alttan baglarsan ustune binen agirligida kaldiriyor ilkine gore daha cabuk geciyor ama is goruyor

Ustam canını seveyim o kütüğü nasıl böleceksin. Biz motorla gidiyoruz. Küçük balta yı bile taşımak sıkıntı.
Alternatif sunmanizi anlıyorum ama bu başka onlar başka birbirlerine benzer değiller
Burada önemli olan motorda yer kaplamadan taşımak yoksa bir sürü alternatif var araba olsa alırsın mangal semaver herşey tamam

Ustam canını seveyim o kütüğü nasıl böleceksin. Biz motorla gidiyoruz. Küçük balta yı bile taşımak sıkıntı.
Alternatif sunmanizi anlıyorum ama bu başka onlar başka birbirlerine benzer değiller
Burada önemli olan motorda yer kaplamadan taşımak yoksa bir sürü alternatif var araba olsa alırsın mangal semaver herşey tamam

kampa gidecek adam zaten bir dunya malzeme ile gidiyor tabiki durum musait degil ise kutugu goturmek mantiksiz ama sizin yaptiginiz seyide tasimasi pekte zahmetsiz birseye benzemiyor yanlis anlasilmasin bu odun ocaklarini yillardan beri bilirim askerde yapmisligimiz bile vardir buda bir alternatif olsun diye paylastim bana kalsa zemini az esele kenara 2 taş lsana mis gibi ocak mangal :) daha bugun bir konuda gordum gezerken o arkadasda bu tarz birsey yapmis hem balta saglamsa hayati onem tasir :)
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/182710-demir-yiginlari.html#post4215769

Yıllardır mangala giderim. Genelde mangal götürmem. İki taş koyarım al sana mangal. Bazen tel yada şiş bile götürmem. Ordan bi daldan kesip hemen şiş yaparım. Gereksiz yük olarak görüyorum böyle şeyleri. :)

Yinede yapılan işin kötüsü olmaz. Eline sağlık güzel duruyor.

Yıllardır mangala giderim. Genelde mangal götürmem. İki taş koyarım al sana mangal. Bazen tel yada şiş bile götürmem. Ordan bi daldan kesip hemen şiş yaparım. Gereksiz yük olarak görüyorum böyle şeyleri. :)

Yinede yapılan işin kötüsü olmaz. Eline sağlık güzel duruyor.

Yok senin yaptığın farklı bu farklı.
Bu ocak.
Benim hep başım rüzgarla dertte!!
Bu olay tamamen duygusal, rüzgar almıyor efil efil yanıyor. :)

Yok senin yaptığın farklı bu farklı.
Bu ocak.
Benim hep başım rüzgarla dertte!!
Bu olay tamamen duygusal, rüzgar almıyor efil efil yanıyor. :)

Öyle durumlarda ise önce toprağı kazarım. Sonra taş dizerim. :mrgreen:

18194260_1198752613569231_932653020892130290_n.jpg

18198481_1198753313569161_9159898543216648956_n.jpg

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
kampa gidecek adam zaten bir dunya malzeme ile gidiyor tabiki durum musait degil ise kutugu goturmek mantiksiz ama sizin yaptiginiz seyide tasimasi pekte zahmetsiz birseye benzemiyor yanlis anlasilmasin bu odun ocaklarini yillardan beri bilirim askerde yapmisligimiz bile vardir buda bir alternatif olsun diye paylastim bana kalsa zemini az esele kenara 2 taş lsana mis gibi ocak mangal :) daha bugun bir konuda gordum gezerken o arkadasda bu tarz birsey yapmis hem balta saglamsa hayati onem tasir :)
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/182710-demir-yiginlari.html#post4215769

yok yanlış anlamam bilakis ilgin için teşekkürler

bizde pek popüler olmasa da yurt dışında çok popüler bu katlanan wood stove'lar.sanıyorum ısıdan etkilenip renginin atmaması için vs materyalin kalitesi önemli.onun haricinde gaz biter ama odun bitmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar