Kamp alanında motosikleti brandalamak ve fırtına

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Kışı bir kamp alanında geçireceğim. Herşey tamam ama motosikletimi düşünüyorum.

Branda alıp kapatsam rüzgarda yada sert fırtınada devrilebilir. Kapalı garaj brandaları da o sert fırtınalarda dayanır mı emin olamadım.

Lastikleri vs düşünerek ne yapmalıyım?

Bulunacağım yer yüksek ve aşırı rüzgarlı, fırtınalı bir yer olacak. Çok iple vs bağlamak da istemiyorum çünkü çalıştırmak gerekecek aralarda.

abi, motoru devirecek rüzgar önce çadırla seni uçurur. bence sen bi daha düşün bu kamp işini.

Sağ pegi duvara yada ağaca yaslanacak şekilde yan ayağa al hiç birşey olmaz , daha iyisi o kadar rüzgar çıktıysa çadırı falan topla atla motora kamp alanını terk et :D

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Yazmamışım ben karavanda kalacağım. Dolayısıyla siz motosikletimi düşünün :)

Motosikleti
D400
o kadar aşırı rüzgarda sende uçarsın :D motoru yan ayağa al, eğik kısmı rüzgarın geldiği yöne baksın.

ya da cadırın yan tarafına koy, rüzgar almayan kısma.

Karavanda kalacaksaniz motorunuzu karavanin arka kismina, kapinin ters tarafinda kalan taraf, koymaniz yeterli olur gibime geliyor. Hangi taraftan rüzgar gelirse gelsin motorunuz devrilmeyecektir. Eger belirli bir kamp alaninda kaliyor ve size ayrilan bir bölüm varsa kapali yere sabitlenebilen motorsiklet garaji alarak, fiyatlari hakkinda hic bir bilgim yok, motorunuzu güvence altina alabilirsiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Memleketimde deprem var ama bereket tornado denen lanet yok en azından. O da rüzgar ama değil motosiklet, müstakil evi alıp götürüyor.

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Karavan olayini cok merak ettim ne yalan soyleyim:)

Bende merak ediyorum :) yakında karavancı olunca bakalım :)

Karavanda kalacaksaniz motorunuzu karavanin arka kismina, kapinin ters tarafinda kalan taraf, koymaniz yeterli olur gibime geliyor. Hangi taraftan rüzgar gelirse gelsin motorunuz devrilmeyecektir. Eger belirli bir kamp alaninda kaliyor ve size ayrilan bir bölüm varsa kapali yere sabitlenebilen motorsiklet garaji alarak, fiyatlari hakkinda hic bir bilgim yok, motorunuzu güvence altina alabilirsiniz.

Bende düşündüm. 7k tl denn başlıyor fiyatlar en olmadı çözümüm bu.

2 adet spanzet alıp motosikleti 2 ağaca sağ ve sol kısmından bağlarsanız hiç bir şekilde hareket etmez :).

F54

bu güne kadar motoru devirecek kadar sert rüzgar görmedim ki çanakkale balıkesir uçmakdere paraşüt alanı gibi çok rüzgarlı yerlerde kamp kurmuş biriyim
eğer branda örtersen paraşüt etkisi yapabilir

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Branda tavsiye etmem.
[url=https://hizliresim.com/lj9vvpu][/url]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar