harika yine imrenerek okudum ama hala kafama takılan birşey var daha öncede sormuştum bu kadar arazide dolanırken benzin işini nasıl hallediyorunuz yanınızda şişe ile benzin alıyor musunuz o depolarla kaç km arazi de gidebilyorsunuz aceba ?
O kadarresim ve o kadar yazıyı büyük bi keyifle okudum....çok güzel bi gezi olmuş....tkerinze benzininize bereket....ahh olsa bendede cross tarzı bişeyde çıkıp gezebilsem dağ tepe çok güzel olur amaaa olsada gezecek yer yokkazasız belasız...gezilerinizin devamını beklioruz...
helal size arkadaşlar,çok çok güzel bir gezi olmuş,doğayla,insanlarla başbaşa.hepinize sevgilerimle.
Arkadaşlar, kutluyorum, paylaşım için de teşekkür ediyorum. Macera dolu çoook nefis bir gezi olmuş. Ellerinize, yüreğinize sağlık. Katırlarınız dert görmesin inşallah. İmrendim doğrusu. :rendeer::rendeer::rendeer:
Ressamcığım, yoldaş olarak sizin gibi yiğitlerden bir tanesine de razıydım, ama bulunduğum yerde bulamadım. Bir tane vardı o da kabak çıktı. Şayet kabak çıkmasaydı sizin gibi endürocu olmak ne kelime, mezarcı bile olurdum.r:
r:
r: