KamilÖZEL

Selam Abilerim Ablalarım ...
Bende aranıza katıldım bır ehlıyetsız motor hastası olarak ..Yasımı doldurdugum yıl ehlıyetımı alıp resmı bır motorcu olucam 1993 kasım dogumluyum. İstanbul-silivri de oturuyorum eger buralarda oturan varsa tanısabılırz..En sempatık buldugum motor Honda CBR125R ...Suan Ehliyet yasımı beklıyorum ama o gun bır turlu gelmıyor..Aranıza katılmaktan cok memnunum ..Herkese kazasız belasız surusler dılıyorumm....!

Ben de bir zamanlar 18 yaşıma gelsem de ehliyet alsam diye kıvranıyordum..

O gün geldi ben ehliyetime ve arabama kavuştum fakat o andan itibaren yıllar birden bire çok hızlı geçmeye başladı :S

Şimdi de zamanı tutamıyorum..
Zamanının ve yaşının kıymetini bil... ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin SmallBiker :wiinkk:

Valla ole ama napalım bu yas olayını muhendis01 kardesım elbet buyuyecegız..:) ben 18 olmak degıl 17 olmak ıstıyorum... Hosbulduk HopeStyle ...:cat:

hoşgelmişsin adaş:) bi an önce büyü ehliyeti al inşallah:p

Motosikleti: Baotian 125

scooter mi var şuan? ehliyet yok ama aaa

Sagol SAd0 kardes evet scooter var kardes...ama ehliyet yok saten sehır ıcıne felan gıtmıyorum bızım buralarda fazla kontrol yok rahatım dıyebılırım ama ehlıyet almak ıstıyorum..:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin....

anlıyorum seni kardeşim bende bir zamanlar 18 bitsin diye o kadar bekledim ki x) ama geçiyo ve sonra pat > ehliyet mükemmel birşey ama ehliyet almayı beklemek xD kaçamak motor gezileri =) neyse bende yeni üyeyim zaten x) Hoşgeldin sende

Ben de bir zamanlar 18 yaşıma gelsem de ehliyet alsam diye kıvranıyordum..

O gün geldi ben ehliyetime ve arabama kavuştum fakat o andan itibaren yıllar birden bire çok hızlı geçmeye başladı :S

Şimdi de zamanı tutamıyorum..
Zamanının ve yaşının kıymetini bil... ;)

katılıyorum özellikle 20'nci yaşı devirdikten sonra hayat hızlanmaya yıllar gözünün önünden kayıp gitmeye başlıyor :(

hoşgeldin kamil :)

bendensin ama ben 4 temmuzda sınava giricem en geç 2 ay sonra ehliyeti alcam kısmetse :mrgreen:

ya bana sole 2 ay sonra ehlıyet alıcam deyıp durmayın aglıyasım geliyor...:pr:

hadi bakalım hoşgeldin zaman dediğin nedirki gelir geçer hayırlısı olsun herşey için hoşgeldinn :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar