ben olsam o hareketin üstüne peşlerine takılır, birkaç arkadaşımı arayıp o motorları durdurur yüz yüze konuşurdum. Yine iyi sabretmissiniz. Şu forumda okadar sabırlı insan var ki yazılanları okudukça sasiyorum.
Benim o tür olaylara tahammülüm yoktur. El hareketi yapıp kacmak.. bilemiyorum.
Yapacaksan adam gibi çık karşıma yap. Karı gibi motorun üstünden yapıp kaçmakla olmuyor o işler.
üstad başınıza dayak yeme hadisesi çok geldiğinden dolayı böyle bir düşünceye kapıldınız zannedersem. Fakat öyle aracından inip saldıracak bir insan değilim. İlla inmemiz gerekirse adabıyla kendimi savunmayı bilirim. Diyelim ki savunamadım layıkıyla dayağımı yerim. Bunda gocunacak birşey yok zaten![]()
konu sapmasın lütfen. Bakalım o 2 motorlu arkadaştan herhangi biri , özellikle arkadaki çıkacak mı piyasaya ?
ben olsam o hareketin üstüne peşlerine takılır, birkaç arkadaşımı arayıp o motorları durdurur yüz yüze konuşurdum. Yine iyi sabretmissiniz. Şu forumda okadar sabırlı insan var ki yazılanları okudukça sasiyorum.
Benim o tür olaylara tahammülüm yoktur. El hareketi yapıp kacmak.. bilemiyorum.
Yapacaksan adam gibi çık karşıma yap. Karı gibi motorun üstünden yapıp kaçmakla olmuyor o işler.
yaa adam orta parmak çekip gitmiş ne kameraya malzeme çıkarıcak, sen malzeme çıkarmışsın konu açmışsın ne gerek var hep böyle saçma sapan şeyler
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------
sen baya delikanlı bir kardeşe benziyon muhtemelen arabayla motorcuyu çarpıp kaçarsın.. sevdiğim motorcu seni
Hayır bu gidişle arazide hatıra biriksin diye taktığım kamerayida sökücem..
Insanlar artık kamerası olana bu gözle bakmaya başladı.
Haksizlar mı ? Hayır.
Haklılar mı ? Hayır.
Baba biz nasıl insanlarız ya ?
abarttıgını söylüyorum, ne gereksiz saçma şeyler görüyoruz bu mu yanii))(((