Kamera Önerisi

Motosikleti
Honda 2025 Model Pcx
Bugün ufak da olsa bi kaza yaşadım ve arkamdaki motorcuda kamera olmasa suçlu ben sayılacaktım.( Ben sola dönerken U dönüşü yasak yerden araba u atmaya çalıştı)
O yüzden kamera almaya karar verdim. Güvenlik amacıyla insta 360 almayı düşünüyorum. Hangi modeli alacağımda kararsızım. X5 modelinde 2 paket buldum. Birisinde motor kiti ile beraber diğerinde motor kiti , koruma lensi , yedek bataryası,taşıma çantası ve stick var. Bu ikisinden birini almak mantıklı mı ? Başka modellerden tavsiyelerinize açığım. İlk kazam hayırlı olsun.
Tam set
motor kitli set

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Olay sadece güvenlik ise insta360 işe yarar. Fakat güvenlik dışında güzel kayıt olsun youtube, instagram gibi platformlarda paylaşmayı planlıyor iseniz GoPro, DJI gibi tek açıdan kaydeden kameraları tercih edin. Zira insta360'ın sabah çekimi iyi olsada gece çekimi kötü maalesef :/

Motosikleti
Honda 2025 Model Pcx
Olay sadece güvenlik ise insta360 işe yarar. Fakat güvenlik dışında güzel kayıt olsun youtube, instagram gibi platformlarda paylaşmayı planlıyor iseniz GoPro, DJI gibi tek açıdan kaydeden kameraları tercih edin. Zira insta360'ın sabah çekimi iyi olsada gece çekimi kötü maalesef :/
X5 modelinin gece çekimi iyi diyorlar

kameralı interkomları kullanan var mı. Bu da sosyal medyada kullanılmayacaksa işe yarar sanki.

Motosikleti
Voge 250RR
Eğer yukarıda bahsedilenler gibi akşamları kaliteyle alakalı problemin yoksa güvenlik için de olsa işini görür ama biraz da kalite isterim dersen djı osmo action 4 önerebilirim. Şahsen ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum gece çekimi de gündüz çekimi de beni tatmin ediyor. Fiyat olarak ta insta360 tan daha uygun diye tahmin ediyorum

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Eğer amacınız sadece güvenlik amaçlı olacaksa ve bütçeniz yetiyorsa Insta360 X5 öneririm. 360 kamera ile her açıyı çekebildiğiniz için her detayı yakalarsınız. Standart kitsiz paket alıp 1.500TL’ye de TELESIN gidon bağlantı aparatı alırsanız daha uyguna gelecektir. Şarjı 2 saat kayıt almaya yetiyor, hızlı şarj oluyor. Hem kaska sürekli aksiyon kamerası takıp boynunuza da yük bindirmemiş olursunuz.

Telesin Gidon Bağlantı Aparatı

Motosikleti
Honda 2025 Model Pcx
Eğer amacınız sadece güvenlik amaçlı olacaksa ve bütçeniz yetiyorsa Insta360 X5 öneririm. 360 kamera ile her açıyı çekebildiğiniz için her detayı yakalarsınız. Standart kitsiz paket alıp 1.500TL’ye de TELESIN gidon bağlantı aparatı alırsanız daha uyguna gelecektir. Şarjı 2 saat kayıt almaya yetiyor, hızlı şarj oluyor. Hem kaska sürekli aksiyon kamerası takıp boynunuza da yük bindirmemiş olursunuz.

Telesin Gidon Bağlantı Aparatı
Insta360 X5 almaya karar verdim.
Bu aparatı siz kullanıyor musunuz ? Kalitesi nasıl acaba ?

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Bir yıla yakındır kullanıyorum. Malzeme kalitesi vs. gerçekten iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar