Kamera gözlük, 5.2 Mp.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kullanışlı bir ürüne benziyor bu artist gözlük, balıkçı sitesinde buldum ama satıcıya ulaşamıyoruz.:)

VIA

Ürüne ait video görüntüleri varmı acaba ? kullanışlı bişeye benziyor ama video kalitesini görmek lazım.

5.2 megapixel ama verdiği görüntü 640x480 ise hiçbşi farketmez isterse 100mp olsun

5.2 megapixel ama verdiği görüntü 640x480 ise hiçbşi farketmez isterse 100mp olsun

Vidyosunda da kesik kesik grüntüler çıkıyor almaya değer bulmadım.
Pil ömrü de açıklanmamış.:farao:

bu tip cihazlarda genelde aynı kamera kullanılıyor, bende 2 farklı ürün var biri anahtarlık diğeri masa saati, video kalitesi fena sayılmaz 40-50 tl lik bi ürün için gayet iyi diyebilirim.

Gözlüğü sapsız yapamamışlar ,kaskla beraber kullanılmaz bu.:cherry:

cmos sensor goruntuyu isleyen sensor, renklerin dolgunlugundan, isik ayarina imaji isleyen sensor. gunumuz d-slr fotograf makinelerinde (dijital pro/yari pro) yaygin kullanilan sensorlerden biri.

Hocam yanlışın var. dslr makinelerdeki de cmos ama dağlar kadar fark var. eskiden 2.1 mp zamanlarında ucuz diye cmos sensör kullanılırdı bu kamerada onlardan var. ccd olsa daha az pil harcayıp az ışıkta daha kaliteli görüntü çeker diye biliyorum. birde önemli olan kullandıkları sensörün kalitesi yoksa 10mp kameralar alacakaranlıkta dağılıyorlar. Yüksek ışıkta fark edemezsiniz coğu zaman kameraların kalitesini, az ışıktaki videolara bakmak gerek. Birde 640x480 video için yeterince iyidir ama kaliteli bir sensör ile (dvd 720 × 480 yanlış hatırlamıyorsam ) velhasıl kelam bence motosiklet çekimleri için biraz daha gelişmesi gerekiyor teknolojinin.

Son düzenleme:
Seneler once acik ogretim sinavina bunlarin saat kamera modeliyle girmistim.Bilenler bilir ertesi gun ayni dersten baskalari da sinav oluyordu.Plan aslinda basitti.Ben girdigim 3 sinavin goruntulerini alacaktim, arkadasim ertesi gunku sinav icin bunlardan faydalanacak ve onun girdigi sinavlarin 1 tanesinden de ogle sonu ben sinav olacaktim, onun alacagi goruntulerden de ben faydalanacaktim.Sorulari kagida doktuk, ogretmenlere cozdurduk ama elimizde patladi ayni sinavlar farkli sorularla cikti karsimiza :p
Asil bilgi vermek istedigim olay goruntu kalitesi yazilari okuyabilecegimiz kadar iyiydi.Pil omru hic fena sayilmaz ve 2 saate yakin kayit yapabiliyordu.Ama motosiklet surusu kaydi icin tavsiye etmem hersey cok hizli gerceklesecegi icin goruntulerden pek bi kalite beklemeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar