Kamera aparatı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar basit fakat çok kullanışlı yapmış olduğum kamera aparatını resimleriyle veriyorum.
1.Çıkma veya sıfır 1 adet bisiklet yada motor aynası tedarik edip,ilk camını söküyoruz.2.Resimde görüldüğü yerden kesiyoruz.
8m8507.jpg
[/url][/IMG]
2.Resimde görülen 1 ile işaretlediğim yere kameraya uygun bir civata monte ediyoruz ve 2 ile işaretlediğim yere kameranın oynamaması için lastik pul kesip takıyoruz.3ile işaretlediğim yer açıkta kaldığı için uygun bir parçayla kapatıyoruz.
X2dNvD.jpg
[/url][/IMG]
Aparatın motora takılmış hali.Aparatımız kendi ekseni etrafında 90derece döner ve aşağı yukarı hareket eder.Kolay gelsin.
bQypMG.jpg
[/url][/IMG]
OJEN00.jpg
[/url][/IMG]
AZ3NyX.jpg
[/url][/IMG]

Merhaba,

harika olmuş, yalnız görüş açısı nasıl oluyor acaba,nacizhane daha az alanı kayda alır değil mi, örnek bir çekiminizi atsanız çok iyi olurdu.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
1 ) o fotoğraf makinesi ile çekim yapmaya kalkarsanız titreşimden başka bi görüntü elde edemezsiniz.
2 ) gidona montelediğiniz ayak çok kötü duruyor. En azından bi boyayı hak ediyor
3 ) makine yamuk duruyor, çekilen video nasıl düz cıkacak onuda merak ettim.

Emek verilip yapılan herseye saygım var fakat, iş bitiminden sonra içine siniyorsa veya randıman alabiliyorsan o iş iş olmuştur. Uğraşı verdiğin iş maalesef kötü bir işçilik olmuş.. Bunu düzeltip daha kullanışlı ve orjinal işler çıkarabilmen icin acimasızca eleştirdim kusura bakma..

Merhaba ,

En güzeli, action kamera almak galiba, bu tarz birşeyle ucuz yolla işimizi görecek birşey elde edemeyeceğiz. Titreşim yapıyor mu bilemeyeceğim ama lastik pul kameranın titremesini,kameranın oynamasını az da olsa engeller diye tahmin ediyorum. Benim arka topcase de ses yapıyordu,titreşimden ötürü,araya konulan küçük bir lastik pul sorunumu çözmüştü.

Konuyu açan arkadaşta, kullandıktan sonra bir yorum yapaymış,iyiymiş :)

Buyrun işe yaramaz aparat ve kameranın görüntüsü.

Son düzenleme:
Evet bende çekimden sonra farkettim ,artık kamera mikrofonunu bantla kapattım seste farketti.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:40 ----------

Görüntüyü video düzenleme programlarıyla istediğimiz gibi yapabiliriz.Uçmakdere görüntüm var kamerayı ilk denemem kaska takmıştım sonra motora taktım.Kasktan çekim iyi olmamıştı.
http://www.izlesene.com/embedplayer/7151266

Canon powershot A1400

ya usta cidden çok iyi çekiyomuş hayran kaldımda ses konusunda bi çözüm yok mu ya nebileyim kaska bir şekilde monte edip arada konuşunca falan net çıksın ses isterdim açıkcası, böyle bir imkan yok mudur ya?

oraya gopro tarzı minimal bi kamera koyabilirsek daha stabil görüntüler elde edilebilir bence.

abi ne kamera açısı ne de başka bişey, ben seni pratik ve yaratıcı zekandan ötürü tebrik ediyorum. :)

@Fatiiiik:Ses için yapılabilecek en güzel şey mikrofon üstüne bir bant filtre görevi görüyor,sürat ne kadar düşük olursa sesde o kadar kaliteli oluyor malum rüzgar...(Para bandı dediğimiz tip bant ince sesi kesmiyecek)
@LynXMaSTER:Tabiki istediğimiz tercihi yapabiliriz,bizimkisi pratik hesaplısı :)
@:atreyu:Teşekkürler kardeşim,sen beni birde 25 sene önce görecektin :)

Son düzenleme:
Motosikleti
600RR
merhaba ben cup motoruma yapmak istiyorum ama onun gidonunda açık bir alan yok nereye monte edebilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar