Vay anasını böyle haberler duyunca üzülüyorum
Allah rahmet eylesin diyelim başka ne diyebiliriz ki.
güzel kardeşim çok güzel şeyler yazmışsında olaya bide şu açıdan bakmak lazım belkide kendi motorunda gazı açtığında karşıdan gelen arabayı geçiçek kadar mesafesi vardı ama malesef 125'in gücü yetmedi , yani tahminen şeride girebileceğini sanıyodu ama olmadı , aksi halde hem kendisinin hemde artçısının hayatını neden tehlikeye atsın, neyse dediğin gibi olmuş bitmiş , allah gani gani rahmet eylesin , toprağı bol olsun ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin , ölümler çok zor ve alışılması zor bi durumdur......ale:
allah rahmet eylesin kardeşimize ailesine sabır versin rabbım
YA ARKADAŞLAR YAKIN ARALIKLARLA HEP BÖYLE ÜZÜCÜ HABERLER ALIYORUM BAZEN DÜŞÜNÜYORUM ÇOK TEHLİKELİ BİR İŞEMİ GİRİŞİYORUZ MOTORA BİNERKEN.EŞİMİZİ KARDEŞİMİZİ BÜTÜN YAKINLARIMIZI TEDİRGİN EDİYORUZ MOTOR ZEVKİ YÜZÜNDEN.ACABA GERÇEKTEN BU MOTOR ZEVKİNE SEVDİKLERİMİZİ HER AN TELEŞ İÇİNDE BIRAKMAYA DEĞİYORMU.NE YALAN SÖYLEYEYİM BAZEN BIRAKAYIM BİR DAHA HİÇ BİNMEYEYİM DİYORUM MOTORA.SORUMSUZ HİSSEDİYORUM KENDİMİ.BİLMEM.ALLAH KİMSEYE BU ACILARI YAŞATMASIN.KENDİ DÜŞÜNCEM MOTORU BİRGÜN BIRAKACAĞIM.SİGARA GİBİ HEM ÇOK ZEVKLİ HEMDE TEHLİKELİ.TADINDA BIRAKMAK LAZIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM.ALLAH KAZA BELA VERMESİN ARKADAŞLAR.NEYLE OYNADIĞIMIZIN FARKINA VARALIM.SAYGILAR.
speedygirl şule;658850' Alıntı:sevgili burak
tabiki kullandığımız motorların tehlikeli olduğunu kabul etmemiz gerekiyor. şöyle bir düşündüm. aynı kazada sadece karşı araçta hasar var. sürücüsünde herhangi bir yaralanma söz konusu değil. oysa Erhanımızı kaybettik ardçısı animizde şu an ameliyat ve kırıklarıyla uğraşıyor malesef. aynı şiddetteki kazada her iki tarafın zararlarına baktığımda dehşete düşüyorum. motorda darbeyi direkt vücudumuza aldığımız için tabiki daha büyük risk altındayız. herşey bir tarafa bu kadar büyük bir tutkudan vazgeçmekmi gerekiyor???? bu sorunun cevabı kişiye göre değişir diyorum ben. eğer agresif delidolu kullanan dikkatsiz kullanan korumasını giymeyen biriyse bence derhal bırakmalı motor kullanmayı. sevdiklerini düşünmeli. çünkü eğer insan içindeki heyecanı sertliği sorumsuzluğu baskılayamıyorsa sonuçları acı oluyor.bunun yanında daha mantıklı, tam korumalı, dikkatli, kendimize ve sevdiklerimize karşı sorumluluk sahibi bir motor sürücüysek zevkimizden vazgeçmek gereksiz bir davranış. zevklerimizle renk katıyoruz hayatımıza. (tehlikeye atmadığımız sürece)
ben erhanın kazadan sonraki halini gördükten sonra şu an motorum olmadığı için başka birinin arkasında ardçı olarak gezmemeye karar verdim. eğer kendime hedef olarak belirlediğim zaman içinde motor alabilirsemde kesinlikle tam korumalı daha dikkatli kullanmaya söz verdim kendime...
sorumsuzca hareketler yaparak alacağım motor zevki, benim aileme verebileceğim üzüntüden daha önemli değil.