- Konu Yazar
Ön çamurluğum kırıktı, yapıştırmıştım. Tutmadı haliyle. İnternette kalyoncu motorun verdiği fiyat en uygunuydu. Aradım dün sabah, fiyat doğru. Sipariş ettim. Aklıma çizikleri, ezikleri olan depoyuda değiştirmek geldi, onu da sordum, varmış. Üstelik mondialin orjinal ürününü mondialden ucuza satıyor adamlar. Onu da sipariş ettim. Kargo teslimatında kredi kartı ile ödeme yapmak üzere anlaştık. Bu gün Aras Kargo Çubuk Şubesinden aradılar kargonuz var ödemeli diye. Gittim, açalım kutuyu kontrol edelim dedim, önce ödemeyi almamız lazım dediler. Ürün hasarlı çıkarsa nasıl olacak dedim. Tutanak tutarız dediler. Neyse aradım kalyonu motoru, telefona bakan arkadaş ödemeyi yapın, ürünü açın, hasar varsa muhattabınız benim sorun yok, sigortalı gönderim yapılıyor zaten dedi. Kart çıkarttım aras kargoda pos cihazı yokmuş. Nakit alabiliriz dediler. Ödedim nakit, açtırdım kutuyu, aynen düşündüğüm gibi, çamurluk sağlam, benzin deposu ezilmiş. Tutanak tutuldu, aradım kalyoncu motoru, siz hasar tutanağı ile geri gönderimini sağlayın, bayram dolayısı ile pazartesiye sarkar, salı elinizde olur yeni depo dedi ilgili kişi. Ürünün hasar tespiti ile iadesini yaptırdım.
Her ne kadar depoyu henüz teslim alamasam da kalyoncu motorda sorun çıkacağını düşünmüyorum. Kendileri ile daha önce de alışverişim oldu, sorun yaşamamıştım. ,
Aras Kargo kadar lanet bir firma daha tanımamıştım. Kutunun her yerine teslimatta kredi kartı ile ödeme yazılmış, personel telefonda pos cihazımız yok ödemeyi nakit almamız gerek diye bir uyarıda bulunmuyor. Açalım, kontrol edelim diyorum, biliyorlar yedikleri boku, yanaşmıyorlar. Ürün hasarlı çıktı tutanak tutun diyorum, oturma organını sandalyeden kaldırmamak için "ne hasarıymış?" diye soruyor. Gösteriyorum, operasyonu arayıp soralım, olur derseler tutarız tutanak diyorlar. Yahu neyin kafasını yaşıyosunuz siz, 200 tllik depo lan bu, becerememişsiniz sağlam getirmeyi, ezilmiş işte, ürün hasarlı gelmiş, daha neyi soracaz da onay alacaz? Olmaz derlerse tutmayacakmısın tutanak dedim, zaten sinirliyim dün akşamdan beri, aldılar nasiplerini. Bir daha aras kargoya tövbe.
Her ne kadar depoyu henüz teslim alamasam da kalyoncu motorda sorun çıkacağını düşünmüyorum. Kendileri ile daha önce de alışverişim oldu, sorun yaşamamıştım. ,
Aras Kargo kadar lanet bir firma daha tanımamıştım. Kutunun her yerine teslimatta kredi kartı ile ödeme yazılmış, personel telefonda pos cihazımız yok ödemeyi nakit almamız gerek diye bir uyarıda bulunmuyor. Açalım, kontrol edelim diyorum, biliyorlar yedikleri boku, yanaşmıyorlar. Ürün hasarlı çıktı tutanak tutun diyorum, oturma organını sandalyeden kaldırmamak için "ne hasarıymış?" diye soruyor. Gösteriyorum, operasyonu arayıp soralım, olur derseler tutarız tutanak diyorlar. Yahu neyin kafasını yaşıyosunuz siz, 200 tllik depo lan bu, becerememişsiniz sağlam getirmeyi, ezilmiş işte, ürün hasarlı gelmiş, daha neyi soracaz da onay alacaz? Olmaz derlerse tutmayacakmısın tutanak dedim, zaten sinirliyim dün akşamdan beri, aldılar nasiplerini. Bir daha aras kargoya tövbe.